Patru exerciții pentru umeri rotunzi și reliefați!

portret copy
Dinu Dabija,
Instructor Unica Sport

Nu doar femeile, dar și bărbații trebuie să aibă corpul bine lucrat, mai ales în sezonul estival, când hainele nu mai sunt în stare să ascundă imperfecțiunile. Pentru că umerii rotunzi, care ies din spatele unui tricou sunt în tendințe, Dinu Dabija, instructor Unica Men, îți propune patru exerciții pentru această zonă a corpului! Pentru efectuarea acestor exerciții, ai nevoie de două haltere a câte şapte kilograme.

Umeri reliefați

Începe exercițiul în poziție ortostatică, cu mâinile paralel solului, formând un unghi de 90 de grade între braț și antebraț. Realizează o semigenuflexiune, cu genunchii și mâinile în față și cu picioarele depărtate. Între coapsă și gambă trebuie să formezi un unghi de 90 de grade. Inspiră când mușchii sunt relaxați și expiră la contractarea lor. Realizează exercițiul de zece ori.

1


Umeri mari

Fixează poziția, ține spatele drept, abdomenul contractat, picioarele semi-flexate și mâinele în față. Din această poziție, ridică brațele lateral. Inspiră când mușchii sunt relaxați și expiră la contractarea lor. Repetă mișcările de zece ori.

2


Umeri tonifiați

Începe exercițiul în poziție ortostatică, cu mâinile pe lângă corp. Ridică brațele în față paralel solului. Inspiră când mușchii sunt relaxați și expiră la contractarea lor. Realizează exercițiul de zece ori.

3


Umeri frumoși

Începe exercițiul în poziție ortostatică, făcând un pas în față. Realizează o fandare și flexează brațele astfel încât între braț și antebraț, și între coapsă și gambă să formezi un unghi de 90 de grade. Inspiră când mușchii sunt relaxați și expiră la contractarea lor. Efectuează exercițiul de zece ori.

4

Aliona Moon și-a făcut cadou de ziua ei un videoclip!
Articolul anterior
Cum să te alimentezi în perioada examenelor
Articolul următor
Alte articole interesante