Talie suplă în 4 pași!

portret
Ecaterina Iurțuc,
instructor Unica Sport

Ai picioare frumoase, brațe ferme, dar colăceii de pe talie îți dau bătăi de cap? Dacă vrei să slăbești în această parte a corpului, instructorul Unica Sport, Ecaterina Iurțuc, îți propune 4 exerciții care dau rezultate maxime.

Talie suplă

Începe exercițiul în poziție ortostatică, cu picioarele depărtate și cu mâinile extinse lateral, paralel solului. Extinde o mână deasupra capului, revino la poziția inițială, apoi repetă mișcarea și cu cealaltă mână. Inspiră pe nas atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură la contracția lor. Repetă exercițiul de 20 de ori, alternând direcțiile.

1


Talie de viespe

Ține o mână pe coapsă, iar pe cealaltă extinsă deasupra capului.  Din această poziție, extinde mâna în direcție opusă, paralel solului. Inspiră pe nas atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură la contracția lor. Repetă exercițiul de 10 ori cu o mână și de 10 ori cu cealaltă mână.

2


Talie fină

Începe exercițiul în poziție ortostatică, cu picioarele depărtate și cu mâinile extinse sus. Ține în ele câte o ganteră. Răsucește trunchiul într-o direcție, revino la poziția inițială, răsucește-te în cealaltă direcție, apoi revino la poziția inițială. Apleacă trunchiul în față, ducând mâinile la podea. Inspiră pe nas atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură la contracția lor. Repetă exercițiul de 20 de ori.

3


Talie subțire

Începe exercițiul în poziție laterală, cu sprijin pe un picior flexat și pe un braț. Ține celălalt picior extins jos, iar celălalt braț extins deasupra capului. Flexează brațul și, concomitent, ridică piciorul extins, apropiindu-le cât îți permite flexibilitatea. Inspiră pe nas atunci când mușchii sunt relaxați și expiră pe gură la contracția lor. Repetă mișcarea de 10 de ori, apoi schimbă poziția și mai repet-o de 10 ori.

4

Curvăria e la modă
Articolul anterior
Din noiembrie, reduceri atractive la toate sălile Unica Sport!
Articolul următor
Alte articole interesante