Galina Tomaș și echipa Unica Sport te premiază cu o vacanță în Turcia!

În ajunul Sărbătorile de iarnă, Galina Tomaș ți-a pregătit o surpriză de zile mari pentru TINE și pentru familia TA – o vacanță de vis în Turcia! Astfel, timp de 6 zile, vei avea parte de odihnă activă, cu antrenamente pe malul mării cu instructorul Unica Sport ( coordonatorul Taberei de Detox) – Dinu Dabija și seminare de nutriție și sport GRATUITE, cu nutriționista Galina Tomaș, în cadrul cărora vei primi sfaturi în adoptarea unui stil de viață sănătos!

separator

Iar pentru a beneficia de această oportunitate extraordinară, trebuie să cumperi un abonament pentru 3 luni pe platforma galinatomas.com sau un abonament nou în rețeaua Unica Sport. Și primești garantat un voucher în sumă de 1000 de lei, pe care, îl poți valorifica la procurarea vacanței mult visate pe litoralul turcesc, în luna mai în Hotel 5* (prețul final al călătoriei – 295 euro/persoană). Oferta este valabilă începând chiar de astăzi și până în data de 15.01.2019.

Acest lucru este posibil datorită colaborării cu compania turistică – Vacanța Mare. Mai mult, în acest timp va fi organizată și o tombolă în care se va pune la bătaie o vacanță gratuită. Fii tu norocoasa! Grăbește-te să prinzi oferta minunată, pentru că meriți din plin!

Atenție, șoferi! Se suspendă traficul pe o stradă din centrul Capitalei
Articolul anterior
O fetiță diagnosticată cu tumoare la creier s-a vindecat în mod miraculos
Articolul următor
Alte articole interesante