Geta Burlacu – în premieră, dezgolită de complexe!

Spre fericirea celor care o admiră şi nefericirea celor care o invidiază, Geta Burlacu a intrat în 2012 aşa cum şi-a propus: mai suplă cu 13 kg, plină de energie, dornică de mişcare şi pofticioasă de bucate sănătoase.

separator


Sărbătorile de iarnă şi-au pus amprenta pe şoldurile şi talia personajului nostru. Dar, odată revenită acasă, primul loc în care a ţinut să ajungă, a fost UNICA SHAPPING Club, aşa că problemele cu cele 2 kg acumulate au fost ca şi rezolvate. La final de proiect, îţi propunem un fotoshutting incendiar. Ea, Geta Burlacu, în sfârşit, are curajul să renunţe la compexele de altădată.

Ultimele reflecţii… înainte de şedinţa foto:”Bărbaţii mă înghit cu privirile”

„Înainte de revelion  se împlineau şase luni, de când fusesem implicată în acest proiect, timp în care am scăpat de 13 kg.

Îmi doream să schimb ceva,  nu neapărat în viaţa mea, ci în felul  de a fi, pentru că succesul meu profesional este în  funcţie de felul în care arăt. Ceea ce spune oglinda, e important pentru mine. Acum exerciţiile fizice fac parte din viaţa mea. Totuşi e mai  bine să fii dependentă de sport, decât de ciocolată, îmi zic în sinea mea.

Reacţiile sunt pe potriva aşteptărilor, iar bărbaţii mă înghit cu privirile.

Femeile care ţin la mine, spun că arăt foarte bine şi mă întreabă cum am reuşit să slăbesc. Le povestesc şi le încurajez să meargă şi ele pe această cale, pe care am ales-o eu. În primul rând, le conving că nu am folosit nicio pastilă- minune. Metoda este cunoscută de toţi – sportul şi alimentaţia raţională. Sunt şi dintre „binevoitoare” care îmi spun că arătam mai bine şi eram mult mai frumoasă când eram tortoşică, la care eu răspund: „Tu de ce eşti atât de slabă, de ce nu te îngraşi, aşa încât să te faci ca mine, acum  jumătate de an? Cică lor nu le-ar sta bine … dar mie da..” Le zâmbesc şi mă prefac că le cred.

Cel mai bun prieten al femeilor nu este diamantul, ci cântarul. Mă uit la rochiile din garderoba mea, care îmi plac enorm şi pe care nu le-aş mai putea îmbrăca, dacă aş pune ceva pe talie şi pe şolduri. În sfârşit, am intrat în rochiţa mea neagră, franţuzească. Mi-am dorit asta.

Galina Tomaş, director general Unica Shaping Club:

„Prin rezultatele, pe care le-a obţinut Geta, mi-am atins scopul. Îmi doresc, ca fiecare femeie care se respectă, să se ambiţioneze pentru imaginea ei. Am lansat o campanie de luptă aprigă cu kg în plus. De ce am ales o persoană publică?  Dacă o femeie obişnuită slăbeşte cu peste 50 de kg, despre aceasta nu vor afla prea mulţi. Dacă o vedetă  renunţă la 10 kg, deja există un feed-back, se vorbeşte mult, lumea vrea să ia exemplu. Am hotărât să încep cu Geta, nu pentru că era cea mai plinuţă dintre interprete, ci pentru că mi-a părut mai accesibilă  pentru colaborare, mai deschisă, mai receptivă.

După ce am anunţat public rezultatele Getei, am avut o discuţie cu o clientă Unica Shapping.  Mi-a zis că a venit la noi, pentru că Geta slăbise şi ea rămăsese fără un idol. Nu prea demult se complăcea cu kg ce le avea, mânca tot ce-i poftea inima şi se întâmpla, pentru că o vedea pe Geta Burlacu la televizor, plinuţă, dar mulţumită de felul cum arată. Atunci şi-a spus: ”Dacă Geta poate ieşi în scenă cu ceva kg în plus, de ce m-aş deranja eu să slăbesc?”.

Geta a ajutat-o să se mintă, atunci când se uita în oglindă.

Şi doar în momentul în care a văzut-o pe Geta mult mai slabă, doamna despre care vorbesc, şi-a schimbat priorităţile în viaţă.

Geta este prima interpretă care a susţinut cu brio testul, urmează multe alte nume cunoscute. Speranţa mea este că Geta va mai slăbi încă 10 kg, dar nu va fi lăsată fără supraveghere. Voi sta cu ochiul pe ea până o voi vedea  aşa cum mi-o imaginez eu, în parametri ideali.”

La final de proiect, ai unica ocazie să o descoperi pe cea mai curajoasă interpretă într-un pictorial incendiar. În premieră, Geta îşi  etalează  formele, la care a reuşit să ajungă prin multe eforturi.  Decorul şi ambianţa din centrul Spa au ajutat-o să se relaxeze. Împachetarea în alge i-a accentuat şi mai mult voluptatea, iar spuma în abundenţă din baia turcească a  fost un răsfăţ de zile mari.

Text: Olga Chirică

Parteneri:

Unica din viaţa Taniei Cerga!
Articolul anterior
Buze senzuale în 5 minute!
Articolul următor
Alte articole interesante