Istoria de succes a Nataliei, care a slăbit 28 de kg cu ajutorul Centrului Online de Nutriție și Sport!

Natalia este stabilită în Olanda. Ea a slăbit 28 de kg cu ajutorul Centrului Online de Nutriție și Sport galinatomas.com, în două ediții consecutive, a 7-a și a 8-a ediție a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”. Povestea Nataliei a sensibilizat multe femei!

separator
,, Ne mândrim enorm cu așa femei minunate, care spun Da! Sănătății … și își schimbă viața slăbind sănătos ONLINE chiar de acasă felicitări pentru acest rezultat minunat Natalia Van Panhuis sunteți un adevărat exemplu, împreună cu echipa vă suntem recunoscători pentru cuvinte calde și vă dorim mult succes în realizarea tuturor visurilor❤️🙏🏻’’ a scris Galina Tomaș pe pagina ei oficiala de facebook.

Centrul Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com a ajutat mii de femei să slăbească sănătos, chiar de acasă cu ajutorul unui program ce a demonstrat eficiența sa în 8 ediții consecutive și cu ajutorul căruia au fost slăbite peste 6 tone!

Femei din toată lumea se pot înscrie și participa în program alături de cea mai minunată comunitate ONLINE unde vor avea parte de sfaturi, seminarii, antrenamente, meniuri personalizate și multe alte beneficii și desigur ghidarea ambasadorilor.

În curând începe cea de a noua ediție a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”! Dacă îți dorești și tu să faci o schimbare completează formularul aici!

Cum arăta Natalia până la participarea în proiectul ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele” probabil se întreba fiecare dintre voi!

Natalia este un exemplu pentru orice femeie deoarece a reușit să își atingă scopul dorit, sa scape de kilogramele în plus și să își capete silueta visurilor. Silueta dorită de Natalia a necesitat timp și efort tocmai din acest motiv a participat în două ediții consecutiv, dar a reușit! Felicitări! Vezi video!

Vei reuși și tu! Află cum Uniunea Europeană susține afacerile femeilor în Moldova
Articolul anterior
,,Femeia, eternă poveste” – cea de-a 10 ediție marca Fashion VIP a premiat femeile de succes din țara noastră!
Articolul următor
Alte articole interesante