Jennifer Lopez, la 51 de ani: „Sunt în cea mai bună formă din viața mea!”

Jennifer Lopez continuă să impresioneze cu aspectul ei fizic. Vedeta arată senzațional într-un pictorial publicat de InStyle. Jennifer Lopez a trecut pragul celor cinci decenii, însă nu dă semne de „oboseală”, dimpotrivă, spune ea, acum ,,face mișcare mai bine decât la 20 de ani și simte că e în cea mai bună formă din viața ei”.

Jennifer Lopez a realizat o ședință foto pentru InStyle Magazine, ocazie cu care a vorbit despre modul în care se menține în care face mișcare.

Cei de la InStyle au conceput un material în care mai mulți colegi,

prieteni și chiar foști parteneri, precum Marc Anthony și Ben Affleck, să vorbească despre ea și să-i adreseze întrebări la care să răspundă. Și nu-i de mirare că până și fostul ei logodnic, Affleck, se miră cât de bine arată și cât de rezistentă este într-o industrie atât de dificilă, în care presiunea unui look „perfect” influențează decisiv succesul.„Unde ai ascuns fântâna tinereții? De ce arăți la fel ca în 2003, iar eu arăt ca la 40 de ani, în cel mai bun caz?”, a întrebat-o actorul.

„N-am niciun secret de frumusețe, cu excepția JLo Beauty. Ben e amuzant! Și el arată destul de bine”, a răspuns artista și actrița de origine portoricană.

„Sunt în cea mai bună formă din viața mea. La 20 și la 30 de ani obișnuiam să fac mișcare, dar nu așa cum fac acum. Nu fac mai mult sport, doar că trag mai tare și mai cu cap. Și nu-mi mai ia așa de mult ca altădată”, a explicat Jennifer Lopez.

Vedeta a precizat că nu face mișcare în fiecare zi din vanitate, ci pentru că asta o ajută să se simtă mai bine. „O fac mai mult pentru sănătate decât pentru felul în care arăt, ceea ce e amuzant. Când faci anumite lucruri dintr-un motiv corect, arăți mai bine!”, a mai spus ea.

În 2019, antrenorul personal al vedetei a dezvăluit că aceasta face abdomene, flotări, fandări și genuflexiuni, dar folosește și aparatele de la sală pentru a-și lucra musculatura picioarelor, remarcă Daily Mail.

sursa

Mesaj de adio emoţionant al Prinţului Charles: „Dragul meu tată a fost o persoană foarte specială”
Articolul anterior
De ce slovacii vor să renunțe la vaccinul rusesc Sputnik-V?
Articolul următor
Alte articole interesante