Jessica Simpson a slăbit. 45 de kilograme în șase luni

Jessica Simpson, mamă a trei copii, este deosebit de fericită pentru că a reușit să dea jos 45 de kilograme după ce a născut cel de-al treilea copil.

separator

Fiica actriței are acum 6 luni, dar acesta nu este singurul motiv pentru care vedeta sărbătorește.

„6 luni. 45 de kilograme. Da, la cel mai mult am cântărit aproape 109 kilograme. Sunt atât de mândră să mă simt eu din nou. Chiar și atunci când mi s-a părut imposibil, am ales să merg mai departe pentru asta”, scrie mama a trei copii pe Instagram.

Artista a împărtășit cu fanii o fotografie cu „noul” ei corp dar și una cu fiica sa în brațe.

Pe parcursul sarcinii, cântăreața și actrița americană și-a ținut la curent fanii despre burtica sa în creștere și despre kilogramele în plus. Deseori făcea asta într-un mod comic. Și-a arătat gleznele umflate, de exemplu, și a anunțat în februarie că și-a rupt toaleta. Dar acum se audă cu noua ei siluetă.Jessica Simpson este căsătorită din 2014 cu Eric Johnson, fost jucător de fotbal american. Cei doi au împreună trei copii, două fiice, de 7 ani, Maxwell Dew, și de 6 luni, Birdie Mae, și un fiu de 6 ani, Ace Knute. Jessica a mai fost căsătorită cu actorul Nick Lachey, între 2002 și 2006, scrie tabu.ro.

O vânzătoare din Anenii Noi a fost înjunghiată mortal la locul de muncă
Articolul anterior
La o grădiniță din capitală a fost livrat pește ,,stricat”? ANSA a prelevat probe
Articolul următor
Alte articole interesante