Kate Middleton este din ce în ce mai suplă. Ce greutate are de fapt, Ducesa de Cambridge?

Ducesa de Cambridge se menține suplă chiar dacă în urmă cu un an a devenit mamă pentru a treia oară. Aceasta uimește cu fiecare apariție publică, aratându-și talia subțire și corpul tonifiat. Ultima ieșire în public a ducesei a avut loc la balconul regal, în urmă cu o săptămână, la evenimentul dedicat aniversării Reginei Elisabeta a II-a.

separator
Trebuie să recunoaştem că după trei naşteri, Kate nu doar că nu a acumulat kilograme în plus, dar şi-a păstrat tonusul muscular şi subţirimea taliei. Ce secret ascunde? Nu e vorba de o dietă anume. Kate are, 1,75 şi o siluetă filiformă. A făcut sport de mică, iar părinţii i-au insuflat dorinţa pentru autodepăşire şi diverse discipline sportive. Din declaraţiile oficiale, se știe că Ducesa de Cambridge are 59 de kilograme şi e foarte iubitoare de sport și pilates. Antrenoarei ei personală ar fi Louise Parker, o cunoscută expertă în sport şi nutriţie, plus autoarea unor cărţi motivaţionale.

Ducesa de Cambridge ar practica zilnic exercițiul plank – planşa este un exerciţiu care, dacă îl execuţi corect, îţi lucrează toate grupele de muşchi din regiunea mediană a corpului: abdomen, coapse, partea dorsală. Efectele devin vizibile şi asupra altor grupe de muşchi cum sunt ale braţelor şi picioarelor.

Se spune că nu este o postură foarte uşor de executat, având un grad mare de dificultate. Deşi în aparenţă este simplu de făcut, menţinerea poziţiei plank mai mult de câteva secunde poate fi o reală provocare. Oare cât timp reuşeşte Ducesa să stea în poziţia plank dacă este atât de tonifiată?

10 beneficii surprinzătoare ale caiselor
Articolul anterior
Patru ani de la moartea Jannei Friske. Poze noi cu artista din perioada când era însărcinată
Articolul următor
Alte articole interesante