La 68 de ani, mama lui Enrique Iglesias arată mai bine decât multe tinere

Fosta prezentatoare de televiziune Isabel Preysler Arrastía, mama artistului Enrique Iglesias, a fost fotografiată în costum de baie, la 68 de ani. Isabel a născut cinci copii.

separator
Mama celebrului solist de origini spaniole a părut pe coperta revistei Hola. Isabel Preysler, fosta soție a muzicianului Julio Iglesias, alături de care are trei copii, a fost fotografiată în costum de baie în timpul vacanțe.

Mama artistului arată extrem de bine la cei 68 de ani ai ei. Îmbrăcată într-un costum de baie galben dintr-o singură piesă, Isabel Preysler afișează un corp foarte bine întreținut.Isabel Preysler s-a născut în Filipine. În anul 1971, prezentatoarea TV s-a căsătorit cu celebrul artist Julio Iglesias, mariajul lor durând opt ani, până în 1979. Din căsnicia celor doi au rezultat trei copii: Maria Isabel, Julio Jose și Enrique Miguel. Un an mai târziu, în 1980, Isabel Preysler s-a căsătorit cu Carlos Falco, alături de care a avut o fiică, Tamara Isabel.Cel de-al treilea mariaj al vedetei a fost cu Miguel Boyer, care a încetat din viață în anul 2014. Și din acest mariaj a rezultat un copil, Ana Isabel. În prezent, Isabel Preysler formează un cuplu cu scriitorul Mario Vargas Llosa.

De ce japonezele nu se îngrașă niciodată
Articolul anterior
Un nou-născut a murit la a treia zi după naștere, la un spital din Capitală. Părinții acuză medicii de neglijență
Articolul următor
Alte articole interesante