La mulți ani! Primul Centru Online de Nutriție și Sport din Moldova – galinatomas.com, a împlinit 2 ani de la lansare

Primul Centru Online de Nutriție și Sport din Moldova – galinatomas.com, a împlinit 2 ani de la lansare! Împreună sărbătorim succesul spre un stil sănătos de viață și o calitate mai bună a vieții!

separator

Acum 2 ani, fondatoarea rețelei Unica Sport, nutriționista și Doctorul în stiinte medicale, Galina Tomaș, împreună cu echipa sa, a dat viață Primului Centru Online de Nutriție și Sport din Moldova!

Galinatomas.com înseamnă mii de femei fericite, mii de femei care au adoptat stilul sănătos de viață și dorința de a-și remodala corpul, mii de istorii de succes și kilograme slăbite on-line de acasă, la un click distanță. Membrele Centrului Online de Nutriție și Sport sunt femeile care promovează stilul sănătos de viață și vor să aducă sănătate, inclusiv, în familiile lor.

Deja de 2 ani, este posibil să slăbești cu ajutor de la distanță, din orice colț al lumii, să faci sport în orice moment al zilei, să primești în fiecare zi un regim alimentar personalizat și să faci parte din cea mai sănătoasă comunitate de oameni, alături de echipa – galinatomas.com. Felicitări!

Alătură-te celei mai sănătoase comunități a femeilor care au demonstrat că slăbirea online este posibilă și au înregistrat rezultate uimitoare!

5 motive pentru care bărbații căsătoriți se îndrăgostesc de alte femei
Articolul anterior
Marea Britanie a emis o monedă comemorativă dedicată trupei Queen
Articolul următor
Alte articole interesante