Lavinia Pîrva: ,,Kilogramele s-au dus ușor, fără să fac eforturi prea mari”

Lavinia Pîrva a oferit un interviu în premieră pentru o revistă de peste Prut. La 6 luni după ce a devenit mămică, artista arată senzațional. Nici urmă de excesul de kilograme care s-au adunat în timpul sarcinii.

separator
Artista afirmă că nu i-a fost greu să își recapete formele:

,,Îmi faceți complimente, mă faceți să mă simt foarte bine! Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic șocant, pentru că atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenție de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus așa, ușor, ușor, fără să fac eforturi prea mari. Mai am nevoie să dau jos 2-3 kilograme”, a dezvăluit Lavinia, pentru libertatea.ro.

Tânăra mamă se simte extrem de fericită în noua postură.

,,E minunat! Este cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, este un sentiment pe care nici nu știu și nici nu pot să-l descriu în cuvinte. Prima și prima dată când am ajuns acasă, evident că am fost un pic stresată, dar am avut-o alături de mine pe mama mea, care m-a echilibrat, așa. Am un copil bun, nu mi-a dat multă bătaie de cap. Eu, cumva, am un echilibru, cumva în sinea mea, în interiorul meu, simt că totul e bine și că e sub control”.

,,Îl alint în fel și chip, în toate felurile posibile și imposibile! O superbitate! Cred că fiecare mamă își vede copilul la fel, de aceea spun că, dacă intrăm în subiectul acesta, s-ar putea să devin o mamă nesuferită, care vorbește numai de copilul ei, așa că mă abțin! Bineînțeles că l-am alăptat, le-am făcut pe foarte, am fost așa ca la carte și sunt mândră de mine”, a mai spus Lavinia, care afișează o siluetă de invidiat.
 

Caz strigător la cer în Capitală! O ambulanță a fost vandalizată cu o rangă metalică, iar șoferul agresat, în timp ce acorda ajutor unui pacient
Articolul anterior
Elevii moldoveni vor avea o vacanță de iarnă mai scurtă decât în anii precedenți
Articolul următor
Alte articole interesante