Lucia a slăbit 14 kg în 3 luni. Iată cum a reușit să-și realizeze acest vis!

O tânără mămică stabilită în Irlanda și-a realizat cea mai mare dorință la care spera de câțiva ani. Ea a reușit să slăbească 14 kg în doar trei luni, iar acum împărtășește și altor femei povestea ei de succes. Lucia și-a transformat total corpul după ce a scăpat de kilogramele în plus, grație Centrului Online de Nutriție și Sport galinatomas.com.

separator
 Un regim alimentar personalizat, combinat cu antrenamente zilnice, hidratare corectă și o serie de sfaturi eficiente pentru slăbit oferite de Elena Osipov, ambasadoare a Centrului Online de Nutriție și Sport, au ajutat-o pe Lucia să ajungă la greutatea de 59 kg, cea pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată.

Tânăra mămică se simte ușoară, fericită, ea spune că a scăpat inclusiv de durerile de spate care o chinuiau persistent, iar odată ce a deprins stilul sănătos de viață este pregătită să nu renunțe niciodată la acesta, reușind astfel să-și mențină greutatea optimală pe termen lung, sistemul muscular tonifiat și starea bună de sănătate a întregului organism.

De la primii pași spre o siluetă de vis, Lucia s-a alăturat unei minunate comunități de femei care au descoperit beneficiile stilului sănătos de viață, se încurajează reciproc, își împărtășesc sfaturi utile și înregistrează rezultate uimitoare în lupta cu povara kilogramelor în plus.

Lucia îți dezvăluie, în video de mai jos, cum a reușit să dea jos surplusul de kilograme! Dacă vrei și tu să-i urmezi exemplul, cere o consultație gratuită accesând linkul www.galinatomas.com!

Focar de coronavirus la o grădiniță din Iași. Doi copii au fost internați în spital
Articolul anterior
Astăzi se împlinesc 516 ani de la moartea lui Ştefan cel Mare şi Sfânt, domn al Moldovei (1457-1504)
Articolul următor
Alte articole interesante