Mariana Mihăilă despre colega sa Doinița Gherman: ”Dacă mai slăbește un pic, se poate face model de profesie.”

După 3 luni de antrenamente în cadrul proiectului ”Și vedetele slăbesc”, Doinița Gherman recunoaște că a cam rămas de tren. Spre deosebire de colega sa, Lenuța Burghilă, care a dat jos 20 de kg, Doina încă nu ne lasă să vedem datele  ce le arată cântarul. Reamintim, interpreta și-a propus să slăbească 10 kg.

separator

Regimul foarte alert de muncă nu-i permite să-și organizeze timpul după cum și-ar dori. Este important că, atunci când sare peste orele de shaping, conștiincios revine la sală și recuperează. Am prins-o în culisele unui concert, foarte încântată că a intrat în noul costum de scenă. Într-o mână ținea microfonul iar în alta produsul care, în timpul lucrului, îi este și prânz dar și cină, mărul.

” Nu știu cum s-a făcut, dar luna decembrie a fost foarte încărcată pentru mine. Două mere sunt cina mea în seara aceasta. Vreau să vadă antrenoarea că mă țin de cuvânt. E adevărat că îmi promit în fiecare lună că voi slăbi mai mult, deocamdată nu-mi reușește, deși, lumea din jur a remarcat că m-am subțiat. Unii colegi de scenă îmi fac complimente.”

Vezi mai jos cum își încurajează Mariana Mihăilă colega de scenă în lupta cu kg în plus.

Text: Olga Chirică

Imagini: Eduard Bîzgu

Lilia Canuda – femeia care a slăbit 63 kg!
Articolul anterior
Previziunile zodiacale 2013 pentru fiecare zodie în parte
Articolul următor
Alte articole interesante