Motivație și determinare: A slăbit 15 kg în trei luni!

Daniela Radu are 26 de ani și 61 de kg, iar în curând va îmbrăca rochia de mireasă. Acum 10 săptămâni, însă, povestea ei începea de la cifra de aproximativ 77 de kilograme pe afișajul cântarului. Daniela este dovada clară că se poate slăbi fără pastile sau diete drastice. Ea a fost supravegheată în tot acest timp de către echipa Centrului Online de Nutirție și Sport galinatomas.com și este prezentă în continuare, în fiecare zi de joi, la seminarele live pe pagina de facebook a grupului privat ”Galina Tomaș îți cumpără kg”.

separator

,,Am intrat în proiect cu 76,5 kg, iar astăzi am 61 de kg. Am slăbit 15 kilograme în 3 luni. Platforma online galinatomas.com a fost și este în continuare parte din rutina mea zilnică. Nu simt că e o povară să monitorizez zilnic ce am mâncat, ci e un mod de a mă motiva să merg mai departe, pentru că în curând voi îmbrăca rochia de mireasă. Sunt foarte fericită, altfel nu pot fi. Doamna Galina Tomaș și ambasadoarea mea, Doinița Mândru, au fost persoanele care au crezut în mine. Nici chiar eu n-aveam atâta încredere că o să reușesc. Și iubitul, părinții mei, dar și prietenii, erau alături de mine și îmi ofereau sprijinul adecvat pe care numai un om care a trecut printr-un proces de slăbire asemănător îl poate oferi. De profesie sunt moderatoare de evenimente, de aceea deseori eram nevoită să mănânc noaptea, iar ziua să dorm. Acest program de lucru a și fost cauza kg în plus. Însă, cu motivație am avut curajul să spun stop și să muncesc asupra siluetei mele. Vreau să fiu sănătoasă și frumoasă pentru mine și pentru viitorul meu soț. Am fost acceptată și în această ediție a proiectului ”Galina Tomaș îți cumpără kg”. În viitorul apropiat îmi doresc să mai scap de câteva kg și să-mi tonifiez corpul. Așa că, dragi prieteni dacă vreți să fiți sănătoși, nu ezitați să vă împrieteniți cu acest proiect. (Unica – ce îmi place! Unica ce mă face fericit. Unica ce mă-nvață. Unica ce îmi dă viață să fiu împlinit!) – sunt cuvintele care le cânt mereu.”

Dacă îți dorești și tu să fii parte a proiectului online ”Galina Tomaș îți cumpără kg”, dar încă nu ai reușit să te înscrii în această ediție, atunci află că mai ai o șansă să devii parte a celei mai mari comunități de femei sănătoase și frumoase. Înregistreză-te pe galinatomas.com și spune adio kilogramelor acumulate. Iar peste 10 săptămâni ai șansa să faci parte din proiect. Povestea de succes a Danielei poate fi și povestea ta! Cu ambiție și determinare, se poate!

O supă clocotită a explodat în faţa unei chelneriţe, provocându-i arsuri
Articolul anterior
,,Apă curată = Copil sănătos” – părinții organizează un marș pentru un mediu sănătos de viață al copiilor!
Articolul următor
Alte articole interesante