Nata Albot, o mămică curajoasă. Cum arată abdomenul ei după 4 luni de sport

Exercițiile fizice fac minuni pentru corp și sănătate. Chiar dacă are un program zilnic solicitant, de câteva luni Nata Albot găsește timp și pentru sport. Așa cum pandemia a grăbit trecerea mai multor activități în online, jurnalista se simte liberă să facă antrenamente în confortul casei sale, fiind ghidată de un antrenor personal.

separator

Recent, aceasta a prins curaj și a arătat rezultatele muncii sale. Nata recunoaște că antrenamentele online, deși sunt mai costisitoare, îi oferă mai multă disciplină și organizare atât timp cât antrenamentele la sală te pot face uneori să chiulești de la sport.

”În primul rând ai un angajament. Există un fel de sentiment de responsabilitate față de un om care își programează timpul și mai are clienți ca tine și pe care nu-l poți ignora așa cum poți face cu un abonament de la sală.”, afirmă Nata Albot.
,,Kilogramele nu prea se duc. Am abia primul rezultat: la 4 luni am reușit să dau jos 1 kilogram și jumătate. În schimb s-a sculptat corpul. Nu știam: să vă arăt sau să nu vă arăt rezultatele. Nu vă speriați, totuși eu sunt o femeie care a născut de vreo 5 ori, așa că acceptați cum este. Vreau doar ca prin aceste imagini să încurajez femeile și bărbații să facă sport.”, a mai adăugat Nata, împărtășind imagini cu primele ei rezultate.

Femeie în viaţă, declarată moartă. Rudele au început pregătirile pentru înmormântare, inclusiv săparea gropii
Articolul anterior
Studiu: În acest moment, supermarketurile sunt locurile în care britanicii ar putea să se infecteze cel mai ușor cu coronavirus
Articolul următor
Alte articole interesante