Natalia a slăbit 15 kg în 3 luni, cu ajutorul proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”

Încă un rezultat minunat, realizat în cadrul proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”. Natalia Eftodi a slăbit, online, de acasă, 15 kg în 3 luni!

separator

Fiind mămică a două fiice, în vârstă de 17 și 20 de ani, Natalia se mândrește cu noua ei siluetă, bucurându-se de toată aprecierea și susținerea familiei.

Are 42 de ani și a intrat cu 83 de kg în cea de a 9-a editie a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”. Urmând instrucțiunile programului de slăbit, regimul alimentar personalizat și antrenamentele fizice după metoda Unica, kilogramele au început să se topească vizibil.

Mult mai încrezută în forțele proprii, mai ușoară, mai plină de viață și energie, Natalia îndeamnă toate femeile să facă pasul decisiv pentru sănătatea și frumusețea lor.

Într-un interviu video, acordat Galinei Tomaș, eroina proiectului a povestit cum i-a reușit să dea jos kilogramele în plus, cum se simte acum, dar și ce a motivat-o cel mai mult să înceapă lupta cu surplusul de greutate!

Dacă îți dorești și tu să scapi de kilogramele nedorite, Centrul Online de Nutriție și Sport îți oferă toate instrumentele necesare pentru a ajunge la silueta visurilor tale! Acum poți slăbi online, chiar de acasă, din orice colț al lumii.

Abonamentul pe platformă include:

✅ Antrenamente cu instructorii Unica Sport online, la orice oră, pe care o alegi chiar tu în funcție de programul tău zilnic;

✅ Meniu alimentar personalizat + rețete

✅ Seminare informaționale săptămânale

✅ Ghidarea ambasadorului Centrului Online de Nutriție și Sport. Și, desigur, susținerea din partea unei mari comunități de persoane ce slăbesc sănătos!

Nu mai sta pe gânduri, accesează chiar acum și înregistrează-te pentru o consultație gratuită pe www.galinatomas.com.

5 motive pentru care să participi în ediția a 17-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”

Centru Online de Nutriție și Sport a dat startul unei noi ediții a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”, ediția a 17-a. Acum ai posibilitatea să vinzi kilogramele slăbite atât în ediție, cât și pe durata pauzei dintre ediții, prețul unui kilogram este de 5 euro. 

Fii și tu parte din acest proces frumos, care te ajută să adoți stilul sănătos de viață. Participă în ediția a 17-a pentru ca: 

– să te bucuri de meniuri personalizate în fiecare zi, 

– să poți face antrenamente corecte la orice oră și oriunde, 

– să ai alături de tine o sursă bogată de motivație și ghidare. 

FOARTE IMPORTANT!!! 

Doar fiind participant în proiect, profiți de cele mai noi instrumente din Cabinet: 

✓ Instrumentul de antrenamente YOGA și PILATES online

✓ Instrumentul combinațiiloralimentare

Centru Online de Nutriție și Sport ajută toți doritorii să adopte stilul sănătos de viață în mai mult de 84 de țări, iar în ultimii 3 ani au fost slăbite peste 27 mii de kilograme. 

Poți accesa Cabinetul Personal de oriunde și oricând, la doar un clic distanță ai parte de informația valoroasă, ce te va ajuta să obții scopul în remodelarea corporală. 

Te așteptăm să parcurgem împreună drumul spre scopul propus alături de Centru Online de

Nutriție și Sport. Apasă pe butonul particip în Cabinetul Personal, iar dacă nu ai un abonament activ, accesează link-ul și unul din ambasadori te va contacta pentru o consultație gratuită.

Salată de sezon din ardei copți. Săracă în calorii

         Salata din ardei copți poate fi compusă doar din ardei și condimente sau fiind servită în combinații inedite. Ardeii copți sunt un deliciu, ce pot fi păstrați la congelator sau în borcan, iar apoi utilizați după necesitate. 

Mod de preparare: 

Se coc ardei foarte bine pe toate părțile la cuptor sau pe aragaz. Separat, facem un amestec de sare, ulei și oțet, condimente după preferință, ajustăm cantitățile după preferință. Tocăm ardeii în felii sau cuburi mari și punem amestecul peste ei. Adăugam semirondele de ceapă roșie și usturoi tocat mărunt. 

Servim cu brânză sărată și verdeață! 

Bogat în nutrieți și sărac în calorii. Ardeiul gras este o sursă importantă de vitamina A, complexul B, vitamina C și minerale (fier, cupru, zinc, potasiu, mangan, magneziu, seleniu). Activează metabolismul și facilitează ardere caloriilor în exces.

Vrei să ai parte de mai multe REȚETE sănătoase? Acum este momentul, te așteptăm în Ediția a 17-a a proiectului Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! În Cabinetul Personal găsești meniuri sănătoase personalizate pentru fiecare abonat. 

Accesează link-ul și unul din Ambasadori te va contacta pentru o consultație GRATUITĂ.

Meniuri și exerciiți GRATUITE la Finala Ediției a 16-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!”

Sărbătorește Finala ediției a 16-a împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport! Fii alături de noi în Live-ul GRATUIT, pe data de 18.08.2022, ora 20:00, pe Facebook, Instagram, YouTube și Vimeo ca să celebrăm sănătatea.

,,Suntem bucuroși că vom serba împreună cu abonații noștri mult așteptata finală.” , afirmă echipa Centrului Online de Nutriție și Sport.  
Și deoarece e sărbătoare, iar orice sărbătoare înseamnă cadouri, am pregătit 10 meniuri GRATUITE și 5 exerciții GRATUITE ce te ajută să slăbești.

Apasă pe link și află mai multe detalii despre cel mai SĂNĂTOS eveniment.

Nici nu am simțit cum au trecut 12 săptămâni, însă rezultatele sunt uimitoare, vino la FINALĂ și cunoaște istoriile de succes care vor vorbi larg despre cum este să adopți stilul sănătos de viață și să spui DA sănătății.

Să vedem ce am obținut pe parcursul a 24 ani dedicați sănătății:
– Suntem o comunitate extinsă în peste 83 de țări,
– Experiență în domeniul frumuseții și sănătății de pe 24 de ani,
– Am interacționat cu 50 000 de abonați a comunității,
– Împreună ne-a reușit să ardem 28 000 de kg!
Doar în această ediție au participat aproape 1000 de familii, dar tot în acest timp, zi de zi cu ajutorul echipei de ambasadori și specialiști în domeniu am adus sănătatea în casele oamenilor din toate colțurile lumii.

Vrei și tu o schimbare în viață? Să aduci sănătate în viața familiei tale? Atunci accesează link-ul și cere o consultație gratuită, iar un ambasador te va contacta.

Două românce au moștenit peste 1 milion de euro de la un italian
Articolul anterior
Alți 301 pacienți au fost externați într-o zi. Câți rămân în stare gravă?
Articolul următor