Natalia a slăbit 15 kg în 3 luni, cu ajutorul proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”

Încă un rezultat minunat, realizat în cadrul proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”. Natalia Eftodi a slăbit, online, de acasă, 15 kg în 3 luni!

separator

Fiind mămică a două fiice, în vârstă de 17 și 20 de ani, Natalia se mândrește cu noua ei siluetă, bucurându-se de toată aprecierea și susținerea familiei.

Are 42 de ani și a intrat cu 83 de kg în cea de a 9-a editie a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”. Urmând instrucțiunile programului de slăbit, regimul alimentar personalizat și antrenamentele fizice după metoda Unica, kilogramele au început să se topească vizibil.

Mult mai încrezută în forțele proprii, mai ușoară, mai plină de viață și energie, Natalia îndeamnă toate femeile să facă pasul decisiv pentru sănătatea și frumusețea lor.

Într-un interviu video, acordat Galinei Tomaș, eroina proiectului a povestit cum i-a reușit să dea jos kilogramele în plus, cum se simte acum, dar și ce a motivat-o cel mai mult să înceapă lupta cu surplusul de greutate!

Dacă îți dorești și tu să scapi de kilogramele nedorite, Centrul Online de Nutriție și Sport îți oferă toate instrumentele necesare pentru a ajunge la silueta visurilor tale! Acum poți slăbi online, chiar de acasă, din orice colț al lumii.

Abonamentul pe platformă include:

✅ Antrenamente cu instructorii Unica Sport online, la orice oră, pe care o alegi chiar tu în funcție de programul tău zilnic;

✅ Meniu alimentar personalizat + rețete

✅ Seminare informaționale săptămânale

✅ Ghidarea ambasadorului Centrului Online de Nutriție și Sport. Și, desigur, susținerea din partea unei mari comunități de persoane ce slăbesc sănătos!

Nu mai sta pe gânduri, accesează chiar acum și înregistrează-te pentru o consultație gratuită pe www.galinatomas.com.

Două românce au moștenit peste 1 milion de euro de la un italian
Articolul anterior
Alți 301 pacienți au fost externați într-o zi. Câți rămân în stare gravă?
Articolul următor
Alte articole interesante