Natalia Gordienko așteaptă cu nerăbdare vara!

Deși suntem abia în luna februarie, artista așteaptă cu nerăbdare să vină vara. Natalia se gândește cu nostalgie la zilele însorite, petrecute pe malul mării și se consolează cu fotografiile realizate acum un an.

separator

,,Aștept atât de mult să vină vara, vreau mult soare 🏝🐬☀️, doar eu simt lipsa vitaminei D și a razelor mângâietoare, voi cum vă simțiți? 🏄‍♂️😁. Au rămas 115 zile, 5 ore și 29 de minute 🐠🐟🐙”, le-a comunicat Natalia Gordienko fanilor săi de pe pagina de facebook, postând o imagine în care afișează o siluetă de invidiat.

Chiar dacă a devenit mămică la sfârșitul lunii noiembrie, este de remarcat faptul că Natalia arată superb, are o talie subțire și nici urmă de burtică pe chipul său, asta pentru că artista duce un mod de viață activ, se alimentează sănătos și se pare că își pregătește insistent corpul, de pe acum, pentru următorul sezon estival. Natalia își dorește cu nesaț să ajungă la formele de dinaintea sarcinii pentru a fi frumoasă și sănătoasă. Se știe că cu cât mai rapid începi lupta cu kilogramele în plus după naștere, cu atât mai ușor este procesul de slăbire, iar surplusul de țesut adipos nu conduce la celulită și alte probleme estetice.

alte Articole interesante