Nina Dobrev se menține în formă cu yoga!

Vedetele sunt conştiente că imaginea lor este admirată și criticată la fiecare apariție. De aceea, ele trebuie să arate mereu perfect. Iată cum se antrenează câteva dintre cele mai faimoase femei din lume:

separator

Nina Dobrev

Fost gimnastă de performanță bulgară Nina Dobrev ia parte la 2-3 ședințe de yoga pe săptămână pentru a se menține în formă. “Exercițiile de yoga sunt bune pentru că, pe de-o parte, traspiri și faci mult cardio, iar pe de alta te întinzi și îți dezvolți mușchii pentru că stai în anumite poziții perioade îndelungate”, povestește actrița.

Nina Dobrev se menține în formă cu yoga!

Cameron Diaz

Cameron Diaz, în vârstă de 40 de ani, preferă un amestec de Pilates, exerciții de forță și exerciții cardiovasculare, pe care antrenorul ei îl descrie ca fiind cea mai bună opțiune pentru femeile de peste 30 de ani. De asemenea, Cameron Diaz este o împătimită practicantă a golfului.

Nina Dobrev se menține în formă cu yoga!

Beyonce

Beyonce este adepta multitaskingului în ceea ce privește activitățile fizice, ea antrenându-se cu celebrul Marco Borges. Sistemul acestuia include mișcări ce lucrează mai multe grupe musculare odată. De asemenea, soția lui Jay-Z face genoflexiuni și fandări.

Iată cum se mențin în formă celebritățile!

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston are unul dintre cele mai râvnite trupuri de la Hollywood, pe care l-a obținut cu foarte mult efort. Actrița merge la sală de 5-6 ori pe săptămână și face o combinație de alergare, spinning și bicicletă eliptică. De asemenea, ia parte la o ședință de Pilates și trei de yoga pe săptămână.

Nina Dobrev se menține în formă cu yoga!

Te speli corect pe faţă?
Articolul anterior
Soțul Marianei Șura are avion
Articolul următor
Alte articole interesante