Normoponderol – te ajută la detoxifierea organismului și pierderea în greutate

Toată  înțelepciunea vieții este concentrată în natură. În ea este trecutul nostru, prezentul și viitorul. De mai bine de 150 de ani, atârnându-se cu grijă față de natură, compania PLANTAVOREL  încearca să ia tot ce-i mai bun din ea. Principiul companiei – o combinație dintre știință și produsele de origine naturistă. Folosind produsele PLANTAVOREL  pentru tine și familia ta, poți fi sigur de calitatea excelentă a acestora.

separator

PLANTAVOREL reprezintă o serie de suplimente bazate pe principii active din plante naturale și extracte de plante din fructe, legume și cereale, atât pentru pacienți cât și pentru oameni sănătoși. Aceste produse ajută în prevenirea și tratamentul multor boli. Spre deosebire de analogi  sintetici, produsele PLANTAVOREL sunt non-toxice și nu au efecte secundare.

Unul dintre cele mai populare și eficiente produse este – NORMOPONDEROL, un remediu pentru detoxifierea colonului și stimularea funcției excretorii a intestinului. Fiți de acord, prea mulți suferă de constipație. Cum să scapi de această problemă neplacută și, în același timp, să dai jos mai multe kilograme în plus? Acest lucru este posibil datorită produsului NORMOPONDEROL.

NORMOPONDEROL nu doar că stimulează funcțiile excretorii ale organismlui, dar, de asemenea, elimină produsele finale ale metabolismului, absoarbe o cantitate mare de lichide, are un efect laxativ și detoxifiant, efect diuretic și de stimulare a secreției bilei.

Astfel, utilizând  NORMOPONDEROL are loc detoxifierea întregului organism. Normoponderol elimină substanțele stagnate în organism, un proces care, după cum știți, contribuie la scăderea semnificativă în greutate. Acest proces este nedureros pentru organism și, totodată, determină un efect rapid de recuperare. NORMOPONDEROL este un produs inofensiv, deoarece este compus din substanțe active din scoarță de crușin, mesteacăn, traista-ciobanului, cicoare, păpădie și uleiuri volatile de fenicul.

Tratamentul cu  NORMOPONDEROL se repeată de 3-4 ori pe an timp de 14 zile, câte 3 comprimate pe seară (pentru pacienți cu greutate mai mică de 70 kg) sau câte 4 comprimate (pentru pacienți cu greutatea mai mare de 70 kg).

Slăbește sănătos  cu NORMOPONDEROL!

Un tată și-a ucis fiul non-născut după ce l-a scuturat din cauză că plângea
Articolul anterior
Lupte cavalerești pentru a cuceri inima fiicei Domnitorului, la Festival Medieval 2018!
Articolul următor
Alte articole interesante