Povestea Doiniței, mămică a trei copii, care a slăbit 30 kg cu ajutorul proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”

Doinița Sprâncean, în vârstă de 31 de ani, a reușit să slăbească 30 de kg, chiar dacă a avut trei sarcini. Mămica a trei copii a acumulat în greutate pe perioada sarcinilor, la fel cum se întâmplă în cazul multor dintre viitoarele mămici. Chiar dacă grijile și responsabilitățile s-au înmulțit, Doinița a desființat prejudecata care spune că o mamă cu trei copii nu mai reușește să aibă grijă într-un mod exemplar de copii, dar și de sine. Rezultatul? Este unul uimitor!

separator

Doinița Sprâncean a reușit să treacă cu brio peste toate impedimentele, astfel încât să recapete silueta mult dorită! Tânăra mămică este mândră de rezultatul obținut.

Pentru realizarea visului ei, i-a venit în ajutor Centrul Online de Nutriție și Sport GalinaTomas.com, iar pe parcursul procesului de slăbire, Doinița a fost ghidată de ambasadoarea centrului, Lucia Darii.

Află, în video de mai jos, istoria de succes a tinerei mămici:

Sute de femei și-au văzut visul împlinit cu ajutorul proiectului online ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”, așa că nu ezita, începe chiar acum lupta cu kilogramele în plus!

Slăbește online, chiar de acasă, înconjurată virtual de cea mai minunată comunitate de femei care au conștientizat beneficiile stilului sănătos de viață!

Accesând platforma www.galinatomas.com, ai parte zilnic de:

meniu alimentar personalizat

antrenamente online la orice oră (tu alegi ora din timpul zilei care îți convine organizând eficient programul tău)

ghidarea din partea ambasadorului Centrului Online de Nutriție și Sport

seminare săptămânale cu nutriționista și Doctorul în Științe medicale Galina Tomaș

o mulțime de sfaturi sănătoase, consultații și instrumente eficiente care te ajută să îți obții scopul!

Zâmbește, gândește pozitiv, iubește-te, oferă-ți cel mai frumos cadou pentru tine și corpul tău! Fă doar un singur pas și ACȚIONEAZĂ! Spune DA, pentru noul tău stil de viață!

Solicită o consultație gratuită chiar acum accesând platforma www.galinatomas.com!

Cadavrul unui nou-născut, descoperit într-un lan agricol din raionul Drochia
Articolul anterior
Picioare umflate și grele, vânătăi? Iată cum poți vindeca simptomele și durerea!
Articolul următor
Alte articole interesante