Preselecţie pentru proiectul „Serviciul de Slăbit Sănătos”!

Pe data de 16 septembrie (duminică), ora 11.00, în cadrul filialei Bio-Shape (bd. Ștefan cel Mare 182), va avea loc preselecția, în special, din rândul tinerelor mămici, pentru proiectul Serviciul de Slăbit Sănătos” (SSS) realizat în colaborare cu JURNAL TV și site-ul www.unica.md

Înainte de a veni la preselecție, doritoarele trebuie obligator să trimită o scrisoare prin care explică de ce dorește să participe la acest proiect și de ce anume ea trebuie să fie selectată pentru el,
pe adresa electronică: sss@jurnaltv.md

Doar 4  persoane vor fi selectate pentru a-și modela silueta în direct, în văzul telespectatorilor emisiunii televizate ACASĂ DEVREME, a postului JURNAL TV și a vizitatorilor site-ului www.unica.md.

Cerințe de participare:

  •  doamne / domnișoare cu vârsta cuprinsă între 25 – 45 ani
  • masa corporală să constituie 70-85 kg
  • disponibilitatea de a participa o dată pe săptămână la filmări (ce ați făcut în timpul săptămânii pentru a obține rezultate, cum v-ați alimentat, cum v-ați antrenat etc.)
  • în fiecare zi de vineri, obligator participarea la filmări în transmisiune directă la emisiunea ACASĂ DEVREME, postul JURNAL TV împreună cu Galina Tomaș și Maria Marian.

Schimbă-ți viața acum cu JURNAL TV și www.unica.md! Fii TU câștigătoarea unei siluete frumoase și a PREMIULUI de vis oferit la sfârșitul proiectului Serviciul de Slăbit Sănătos”!

Pentru detalii: 060008000

Discută cu Galina – despre gelozie
Articolul anterior
Lipidele – grăsimi bune și grăsimi periculoase!
Articolul următor
Alte articole interesante