Preselecţie pentru proiectul Slăbeşte Sănătos!

Slăbeşte Sănătos este un  proiect lansat şi dezvoltat în premieră în Republica Moldova de Unica Shaping Club.

separator

 

Prima ediţie a acestuia a avut loc în 2011, când 4 doamne care cântăreau 74, 103, 125 şi chiar 133 de kg, în decursul unui an, în faţa tuturor, prin apariţii televizate şi materiale video, postate pe unica.md, au reuşit să slăbească în total 162 de kg! O performanţă greu de egalat, dar nu şi imposibil!

Tocmai de aceea unica.md vine să provoace femeile ce au vârsta cuprinsă între 20 şi 45 de ani şi cântăresc mai mult de 100 kg să participe la preselecţie. În urma acesteia vom putea afla care sunt viitoarele femei curajoase, dornice să intre în cursă. Prin exemplul lor, ele vor motiva sute de femei să-şi schimbe atitudinea faţă de sănătatea şi feminitatea lor. Sunteţi aşteptate pe 19 februarie, ora 15:00 pe adresa Ştefan cel Mare, 182,  în incinta Bio Shape! La preselecţie se pot prezenta femeile care au : -vârsta cuprinsă între 20 şi 45 de ani -peste 100 kg -voinţă şi dorinţă de a slăbi cu adevărat -deschidere de a comenta în mass-media despre procesul prin care trec

Doamnele, selectate pentru a face parte din proiect, vor avea parte

de susţinerea unui instructor al reţelei Unica Shaping Club şi vor trebui să semneze un acord de colaborare cu unica.md!

Vezi video „Slăbește sănătos”.

Parteneri:

La munte, de Ziua îndrăgostiţilor!
Articolul anterior
E frumoasă femeia perfectă?
Articolul următor