A refuzat operația de micșorare a stomacului și a slăbit singură 45 de kg! Medicii au rămas uluiți

Amber s-a îngrășat foarte mult după ce a născut, ajungând să cântărească 125 de kilograme. Când a mers să ceară ajutorul medicilor, chirurgii i-au propus să își facă operație de bypass gastric, însă tânăra a refuzat și a reușit să slăbească sănătos fără nici un fel de operație sau pastile.

separator

Amber Barham, în vârstă de 25 de ani, este o profesoară în orașul Haines, Florida. Din cauza problemelor cu tiroida a ajuns să cântărească 125 de kg. Când medicii i-au recomandat o operație de micșorare a stomacului pentru a da jos kilogramele în plus și medicamente pentru tensiune, tânăra a vrut să demonstreze tuturor că poate slăbi singură, fără nici o intervenție chirurgicală.

Pentru început a renunțat la produsele făinoase, la dulciuri și a început să urmeze o dietă cu mâncare sănătoasă gătită de ea. De asemenea, a început să facă în mod regulat exerciții fizice, de șase ori pe săptămână și a reușit în 18 luni să dea jos aproape jumătate din greutatea pe care o avea, adică a dat jos 45 de kilograme.

Amber mănâncă sănătos acum. „În momentul de față pot să merg să-mi cumpăr haine fără nici o grijă. Până acum nu am putut să fac niciodată asta. Totul este posibil dacă ai voință. Am mai multă încredere în mine acum decât am avut toată viața”, a mai spus tânăra pentru Daily Mail.

Femeia a zis că cel mai greu i-a fost când a văzut că acul cântarului nu mai coboară, însă pentru a trece peste trebuie să îți pui câteva țeluri ușor de îndeplinit și apoi să le crești treptat. „Dacă îți faci mici țeluri și apoi mici schimbări reușești. La început nu eram în stare să alerg trei kilometri, dar acum pot și șase”, a mai spus aceasta.

sursa

Și-a drogat fiica și i-a ras părul de pe cap pentru ca oamenii să creadă că este bolnavă de cancer
Articolul anterior
Remediu natural pentru ficat gras
Articolul următor
Alte articole interesante