S-a dat startul unei noi ediții a proiectului Serviciul de Slăbit Sănătos, împreună cu Centrul Online de Nutriție și Sport și Unica sport!

O veste bună pentru toate femeile care luptă pentru frumusețe și kilograme slăbite! Astăzi, a fost lansată o nouă ediție a proiectului Serviciul de Slăbit Sănătos, împreună cu Centrul Online de Nutriție și Sport galinatomas.com și Unica Sport, proiect susținut de Jurnal TV.

separator

Timp de o săptămână, sute de femei curajoase au aplicat pentru proiectul Serviciul de Slăbit Sănătos, iar astăzi am aflat numele celor 4 participante norocoase care vor spune adio kilogramelor în plus, cu ajutorul echipei Centrului Online de Nutriție și Sport și instructorilor Unica Sport.

În cadrul emisiunii ,,Fii sănătos”, de la Jurnal TV, nutriționista Galina Tomaș a anunțat cine sunt câștigătoarele. Ele sunt: Ana Pronoza, din Chișinău; Mariana Alex, din Chișinău; Popescu Natalia, din Telenești; Boscanean Ana, din Criuleni. Cele patru participante vor slăbi la distanță prin intermediul platformei online galinatomas.com, iar două dintre acestea, care se află în Chișinău, vor avea posibilitatea să efectueze antrenamente inclusiv în sălile Unica Sport.

Pe parcursul proiectului, participantele vor avea parte de antrenamente online, meniu alimentar personalizat, seminare online săptămânale, oferite de echipa Centrului Online de Nutriție și Sport galinatomas.com, care va monitoriza procesul de slăbit sănătos al participantelor.

Rezultatele concursului dedicat luptei cu kilogramele în plus vor putea fi urmărite în fiecare joi live, în cadrul emisiunii ,,Fii Sănătos”, de la Jurnal TV, pe pagina oficială de facebook Galina Tomaș, dar și pe Unica.md.

Dacă îți dorești și tu să scapi de kg în plus accesează platforma galinatomas.com și cere o consultație gratuită!

Primele cazuri de coronavirus, confirmate în Franța
Articolul anterior
O minoră de 15 ani din oraşul Lipcani a dispărut. Este căutată cu disperare
Articolul următor
Alte articole interesante