Șapte exerciții pentru eliminarea congestiei limfatice, dacă stai mult timp pe scaun

Un stil de viață sedentar afectează mult sănătatea: mușchii pot deveni rigizi, poți simți amorțeală, iar senzațiile de furnicături pot apărea în mod regulat. Dacă petrecei cea mai mare parte a zilei de lucru în fața unui computer, iar serile în fața televizorului, spatele și durerea de braț poate deveni o problemă constantă. Mișcarea este absolut necesară pentru a-ți păstra organismul sănătos!

separator

Vezi câteva exerciții simple care pot ameliora durerea gâtului și rigiditatea gâtului, a spatelui și a brațelor. Munca la un computer provoacă tensiune în gât și umerii. Rezultatul – durere în mușchi, tendoane și oase. Aceasta este o problemă cu adevărat serioasă: în ultimul an în Marea Britanie, 30 de milioane de persoane au suferit de dureri la nivelul gâtului. Aceasta problemă poate provoca tulburări de vedere sau o durere de cap. Iar aceste probleme pot fi evitate doar prin efectuarea unor exerciții.Exercițiu pentru gât și umeri

Înclină-te de o ușă cu o mână, cobooară capul și încearcă să ajuni la celălalt umăr cu bărbia, apoi revină. Fă 10 repetări. Nu încerca prea tare: ar trebui să simți o căldură plăcută în mușchi. Apoi repetă cu celălalt braț.Ameliorarea durerii și a tensiunii musculare

Ridică-te pe un perete, astfel încât partea din spate a gâtului să atingă peretele și călcâiele tale să fie la 3 centimetri distanță de acesta. Coboară umerii. Împinge brațele spre laturi și fă 10 ascensoare. Brațele ar trebui să atingă peretele în timpul acestui exercițiu.Exercițiu pentru încheieturi

Poziționarea incorectă a tastaturii și a mouse-ului și obișnuința de a ține un telefon inteligent tot timpul pot duce la furnicături și durere la încheietura mâinii. Dacă ignorați aceste simptome și aceste senzații neplăcute, s-ar putea să ajungeți la sindromul de tunel carpian. Dar există exerciții pe care le puteți face pentru a ușura tensiunea și pentru a preveni această boală.Când te afli în birou

Vei avea nevoie de 2 bile pentru mâini și un extensor. Utilizează extensia și bilele în timpul zilei de lucru. Acest exercițiu va ajuta articulațiile să devină mai puternice.

Încălzire pentru încheietura mâinii. Ia încheietura mâinii și fă 10 mișcări rotunde cu ea, trasând cercuri cu mâna, păstrând în același timp brațul stabil. Repetă pe cealaltă mână.Întinderea degetului. Începe prin a conecta degetul arătător pe mâna dreaptă cu degetul arătător de pe mâna stângă și trageți. Fă același lucru pentru toate degetele de pe ambele mâini.Exercițiu pentru spate și fesieri

Durerea la nivelul spatelui inferior și greutatea în picioare nu înseamnă că îmbătrânești. Poate că ai un stil de viață sedentar și foarte puțină activitate fizică. Medicii spun că un stil de viață sedentar poate duce chiar la dezvoltarea celulitei. Pentru a evita dezvoltarea unei probleme grave sau a unui rezultat cosmetic negativ, poți face exerciții de întindere.Exercițiu pentru birou

Stai pe marginea unui scaun și întinde un picior înainte. Îndoaie încet corpul spre picior. Nu exagerează: nu trebuie să simțiți durere sau tensiune. Faceți 5-10 repetări și repetați pe celălalt picior.Exercițiu pentru acasă

Stai pe spate și pune-ți o pernă sau o pătură sub gât. Îndoaie genunchiul drept și pune glezna stângă pe el. Piciorul stâng trebuie să fie chiar deasupra genunchiului piciorului drept. Împinge-ți mâinile în spatele coapsei drepte și trageți. Dacă nu poți pune mâinile în jurul coapselor, folosește un prosop. Nu ridica fesele și încearcă să rămâi în această poziție timp de 20-30 de secunde. Fă două repetări și apoi trece la celălalt picior.

sursa

Aura slăbește împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport

Ne apropiem cu pași rapizi de cel mai așteptat eveniment al acestui sezon: Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”!

În calea spre remodelarea corporală, alături de tine este și artista  Aura, care zi de zi alege meniurile sănătoase din Cabinetul Personal, iar diminețile le începe cu antrenamentele create de specialiștii Centrului Online de Nutriție și Sport.

Ardem de nerăbdare să ne vedem cu tine la Webinarul GRATUIT, iar până atunci îți propunem să afli la ce etapă se află Aura după o săptămână de proiect! Video:

Simți și tu vibrațiile transmise de Aura? Deoarece noi suntem plini de încântare, întrucât ne așteaptă un LIVE exclusiv cu istorii de succes, invitați speciali, surprize și emoții.

Vrem să îți dăruim EMOȚII, pentru că tu ești ceea ce simți!

Înregistrează-te acum

Iar dacă dorești o consultație gratuită, dă click pe acest link și Ambasadorul te va contacta!

Cu drag Centru Online de Nutriție și Sport! Fii gata să fii surprins și motivat!

Aura alege stilul sănătos de viață alături de Centru Online de Nutriție și Sport

Află de ce interpreta Aura a decis să slăbească împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport, care este motivația ei și rezultatele la care dorește să ajungă în video de mai jos.

Deoarece a ales calea SĂNĂTĂȚII în Centru Online de Nutriție și Sport, am avut o discuție sinceră cu minunată interpretă, în care și-a dezvăluit scopurile și aspirațiile în a deveni cea mai bună versiune a sa. 

Află istoria ei, cum a decis să facă acest pas, în acest video!

Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”  va fi cu adevărat deosebită, fiind că alături de Galina Tomaș va fi și coprezentatoarea, artista Aura!

Înregistrează-te cât mai curând la Webinarul GRATUIT , pentru că locurile sunt LIMITATE, iar informația pe care o vom oferi – enorm de valoroasă.

Accesează link-ul: https://event.webinarjam.com/register/

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Finala ediției a 15-a a proiectului „Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”! Cel mai grandios eveniment al acestei primăveri

     15 ediții de sănătate, peste 20.000 kilograme slăbite, peste 24 ani de experiență, zeci de mii de femei fericite și 100 % scopuri atinse, iată ce înseamnă Centru Online de Nutriție și Sport.

Sărbătorește Finala ediției a 15-a împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport!

Fii alături de noi la WEBINARUL GRATUIT, pe data de 21.04.2022, ora 19:00, ca să celebrăm sănătatea.

☑️Află de la primele surse SECRETELE SĂNĂTĂȚII

În cadrul Webinarului vor fi prezenți Speakeri Specialiști în Nutriție și Sport care vor deschide pașii către o viață sănătoasă.

☑️Cunoaște ISTORII reale de SUCCES

Vom prezenta Top-ul participantelor cu cele mai multe kilograme slăbite în Ediția a 15-a a proiectului “Galina Tomaș îți cumpără kg”

☑️Alege cea mai SĂNĂTOASĂ comunitate ONLINE

Am pregătit SURPRIZE pentru cei prezenți la WEBINAR, pentru că vom da START înscrierile în cea de-a 16-a Ediție a proiectului!

Tu ești propriul scriitor al Istoriei tale de Succes, iar noi vom fi muza ta! Alege sănătatea, alege Centru Online de Nutriție și Sport!

Înregistrează-te la WEBINAhttps://event.webinarjam.com/register/40/nypxrb7oRUL GRATUIT și dă startul unei noi etape în viața ta!

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

S-a stins din viață actrița cu origini basarabene Tamara Buciuceanu-Botez
Articolul anterior
Video. Un tată strânge jucăriile din camera copiilor cu lopata
Articolul următor