A scăpat de burtică și a devenit de nerecunoscut, după ce a adoptat un stil sănătos de viață!

Dintr-o mămică cu burtică și colăcei s-a transformat într-o femeie de admirat, datorită ambiției de care a dat dovadă. Joanne Peters, o australiancă în vârstă de 42 de ani, mamă a doi copii, nu se considera grasă. Și-a schimbat însă obiceiurile și a scăpat total de grăsimea din această parte a corpului, devenind de nerecunoscut.

separator
Joanne, mama unui copil de 11 ani și a unuia de 9, spune că s-a neglijat mulți ani. Nu avea un stil de viață activ, așa că în scurtă vreme a luat în greutate. ,,Eram conștientă de felul în care arăta corpul meu. Știam că nu eram în formă, iar alimentația era cea care cauzează probleme”, mărturisește femeia.

A pornit de la 62 de kg și a ajuns la 56 de kg. Dacă scăderea în greutate nu e mare, transformarea e radicală. Grăsimea de pe burtă pur și simplu s-a topit.Nu e vorba despre o dietă, ci de un stil de viață care dă rezultate garantat, spune Joanne. Ea nu ține dietă, nu-și numără caloriile, dar încearcă să mănânce cât se poate de sănătos. ,,Cred că mâncarea e medicament”, spune Joanne.,,Încerc să nu mă mai gândesc la mâncare 7 zile în săptămână, am eliminat nevoia de dulce, care e slăbiciunea mea, și îmi forțez organismul să folosească grăsimea, pentru energie”, mai spune femeia.

Sigur, dieta singură nu i-ar tonifiat și mușchii abdominali. Aici au ajutat sportul și exercițiile fizice pentru abdomen și coapse.

Acropola din Atena, unul din cele mai vizitate monumente istorice din lume, s-a închis din cauza caniculei
Articolul anterior
Un moldovean a provocat un grav accident în România
Articolul următor
Alte articole interesante