Secretul lui Meghan Markle pentru o siluetă perfectă!

Deși are 36 de ani, Meghan Markle arată impecabil. Actrița ține cont de anumite reguli de alimentaţie, iar pe lângă aceasta, practică cu regularitate orele de yoga şi pilates, însăși mama ei fiindu-i instructor.

separator

„Există atât de multe beneficii atunci când practici mișcare – flexibilitate crescută și forță musculară, mai multă fericire, concentrare mentală crescută, o mai mare capacitate de relaxare, scăderea anxietății și un somn mai bun”, spune Meghan într-un interviu recent, susținând că face zilnic exerciții fizice.

În ceea ce privește regimul alimentar, actrița este de părere că ar putea mânca orice, însă consideră că este importantă moderația. În plus, aceasta nu consumă cafea și preferă în schimb sucuri naturale, pe care și le prepară singură.

„Cred că să ieși la o cafea ajunge să te afecteze până la urmă, așa că încerc să îmi iau energia din sucuri naturale, cum ar fi sucurile verzi. Sigur că voi bea un pahar de vin, îmi face plăcere. Dar trebuie să faci asta cu moderație. Cunoaște-ți corpul și ce funcționează mai bine pentru el”, a mai adăugat Meghan Markle.

Ce consumă actrița într-o zi obișnuită?

La trezire: apă fierbinte cu lămâie;
Mic dejun: fulgi de ovăz cu banane şi sirop de agave;
Gustare 1: mere cu unt de migdale şi sare de mare;
Prânz: salată şi o sursă de proteine;
Gustare 2: suc verde;
Cină: Paste cu sos de dovlecei şi parmesan, un pahar de vin.

sursa

alte Articole interesante