Au trecut 3 săptămâni de proiect!

Au trecut deja trei săptămâni de când cele 5 femei sunt antrenate în Serviciul de Slăbit Sănătos. Iar în tot acest timp s-au străduit să fie cât mai ascultătoare și să urmeze cu strictețe sfaturile intructorilor personali.

separator
galina probeleme

Directorul general Unica Sport Galina Tomaș, prezentă în platoul emisiunii Acasă Devreme de la Jurnal TV, a decis să analizeze performanțele fetelor.

Tatiana Vasilache a fost lăudată pentru efortul depus. Timp de două zile s-a confruntat cu o problemă firească în prima etapă de slăbire-constipația. Galina a sfătuit-o să apeleze la zilele de detoxifiere și să bea cât mai multă apă.

Ana Barduc recunoaște, sportul a devenit pentru ea molipsitor. Nu mai are dureri musculare și în sfârșit primește plăcere de la exerciții fizice. A ținut și prima zi de detoxifiere în speranța că va slăbi 1 kilogram. Din păcate s-a ales cu doar 100 de grame slăbite. Vezi de ce?


Daniela Dulap, cea mai tânără participantă din proiectul SSS, este o participantă mai dificilă pentru antrenori. A fost mereu plinuță, iar cel mai mic număr de kilograme l-a avut prin clasa a patra. Galina Tomaș a recunoscut că Daniela este ascultătoare, chiar dacă la 19 ani tinerii stau mai prost la capitolul voință.

În cazul Liliei Melenciuc, Galina și-a făcut griji mai mult pentru bebelușul concurentei. El este alăptat la sân, iar mama și-a schimbat regimul alimentar. În cea de-a două săptămâna toată echipa a tras o sperietură, deoarece micuțul a avut problem cu tractul intestinal. Cum au rezolvat problema, vezi mai jos.

Pentru a-și atinge scopul, de a slăbi minim 20 de kilograme, Nadejda Moscovici face naveta Chișinău-Cărpineni. Însă cea mai mare bătălie o are cu dorința de a mânca prăjituri. Cu greu, dar a reușit să facă față. Galina Tomaș este mulțumită de rezultatele ei. Important este că Nadejda nu lipsește de la nicio oră de sport.

Dacă ai o favorită care crezi că merită să rămână mai departe în proiect, susţine-o cu votul tău pe pagina de concurs unica.md.

Susţine-o cu votul tău aici!

Make-up: Nadea Cazanteva Basiul: + 373 69 715 747

STYLE STUDIO (Hair stilist Ion Țurcan) Adresa: str. V. Alecsandri 141 (colt str. Alexandru Hajdeu), Chişinău
Tel: +373 22 260883
Mob.: + 373 79 600049
E-mail: info@stylestudio.md

sursa: jurnaltv.md

Sunteți compatibili în sex? Vezi ce spun zodiile
Articolul anterior
“Fiica este criticul meu numărul 1! „
Articolul următor