Facem curățenie în garderoba participantelor la proiectul SSS

Nonconformismul o caracterizează pe Daniela Dulap. La aproape 90 de kilograme a ales de nevoie stilul care nu i se prea potriveşte – blugi cu talia joasă şi tricouri largi, într-o singură nuanţă. Dorinţa cea mare a participantei la Serviciul de Slăbit Sănătos este să încapă în pantalonii ei preferaţi.

Tatiana Vasilache ține rochiile ascunse în dulap. Îi este foarte greu să aleagă ţinute care i s-ar potrivi. Iar după naşterea celor doi fii, a renunţat la haine elegante şi mulate. Participanta Serviciului de Slăbit Sănătos speră că prin intermediul proiectului va reuşi să devină iarăși atrăgătoare.

Acum 3 ani, Lilia Melenciuc avea o siluetă de invidiat. Îi plăcea să-şi pună în evidenţă formele cu ţinute decoltate şi mulate, rochii şi fuste mini. A renunţat la ele în favoarea hainelor largi, pentru a ascunde kilogramele. Participanta speră că prin intermediul Serviciului de Slăbit Sănătos va reuşi să îşi împresioneze soţul, când va îmbrăca salopeta pe care a purtat-o la prima lor întâlnire.

Deşi nu are un stil anume şi culori preferate, Ana Barduc ascunde în garderoba sa ţinute pentru orice ocazie. De la haine sport, până la rochii de seară, hainele sunt aranjate pe rafturi după importanţă şi necesitate. Nu a îndrăznit să arunce până în prezent rochiile pe care le purta în anii de studenţie, pentru că, spune ea, va reuși să le îmbrace de acum încolo.

Dacă ai o favorită şi crezi că ea merită să câştige proiectul „Serviciul de Slăbit Sănătos” susţine-o cu votul tău.

STYLE STUDIO (Hair stilist Ion Țurcan)
Adresa: str. V. Alecsandri 141 (colt str. Alexandru Hajdeu), Chişinău
Tel: +373 22 260883
Mob.: + 373 79 600049
E-mail: info@stylestudio.md
Web: www.stylestudio.md
Beauty House Salon (Make-up Artist Gabriela Ciubară)
Adresa: str. București 98 (Lazo), Chişinău
Tel: +373 22 840404

Medicii i-au interzis Papei Benedict sa consume un aliment!
Articolul anterior
Practicarea exerciţiilor fizice în timpul sarcinii, scade riscul viciului cardiac congenital la făt!
Articolul următor
Alte articole interesante