Nadejda urmează exemplul Svetlanei Cveatcovscaia. A slăbit 11 kg într-o lună!

Proiectul Serviciul de Slăbit Sănătos a pornit cu dreptul! Svetlana Cveatcovscaia, protagonista celei de-a treia ediții a proiectului SSS, care a început lupta cu kilogramele în plus de la masa corporală de 211 kg, motivează, prin exemplul ei, sute, mii de femei să-și dorească să slăbească.

separator

Acum o lună, în Cabinetul de Nutriție al Galinei Tomaș a pășit Nadejda. Femeia avea 171 de kilograme și era gata să acționeze.

Zis și făcut! Îndrumată de specialiștii UNICA Sport și de nutriționist, în doar 30 de zile, femeia a reușit să slăbească 11 kilograme.

„Are o voință colosală. Doamna Nadejda urmează cu strictețe sfaturile mele și zilnic îmi raportează rezultatele ei”, a afirmat Galina Tomaș.

Nadejda este originară din Hîncești, dar acest fapt nu o împiedică să vină de 2 ori pe săptămână la antrenamente.

„Doamna Nadejda și-a pus un scop și se îndreaptă cu pași încrezuți spre el. Sunt sigură că rezultatul dorit nu se va lăsa așteptat”, a menționat Marionela Juc, instructoarea UNICA Sport.

La moment, Nadejda are 160 de kilograme. Vezi în video-ul de mai jos ce urmează să facă pentru a atinge rezultatul mult dorit:

Scene fierbinți în cel mai nou videoclip al Nicoletei Nucă!
Articolul anterior
Jennifer Aniston va deveni mamă!
Articolul următor
Alte articole interesante