O zi din viața unei femei care slăbește în SSS!

După trei săptămâni de proiect regulile s-au schimbat. Fetele au devenit mai sportive și mai responsabile.

separator

În pauzele dintre filmări, tânăra regizoare Ana Barduc îşi dedica timpul fiicei Emilia, casei şi uneori… dulciurilor. Cele din urmă însă au lăsat urme vizibile pe corpul ei. Acum își admiră rochiile mini din dulap pe care visează să le mai poarte odată.

Se trezea cu noapte în cap pentru a trebălui în jurul casei. După care ajungea la primăria din sat, apoi la școala de arte şi tot aşa până seara târziu când, obosită şi lihnită de foame, fugea direct în bucătărie. Așa arăta una din zilele Nadejdei Moscovici, participanta Serviciului de Slăbit Sănătos, acum două săptămâni.

Acum trei săptămâni o găseai mai des în bucătărie, decât la o primblare. Sătulă de acest regim Tatiana Vasilache a intrat în proiect, conștientă că acum nu va mai avea timp să se gândească la bucate calorice și stat în fața televizorului.

Lilia Melenciuc a adăugat în greutate după ce a trecut prin două sarcini complicate. Și-a luat în serios toate angajamentele de mamă, aşa că zi și noapte e alături de cele două fetițe ale ei, Emilia şi Amelia. Tot de dragul lor, tânăra mămică s-a înscris în proiect, ca să devină un model pentru familie.

Jumătate de zi o petrece la cursurile de frizer iar cea de-a doua jumătate- în sala de sport. Nina Penzina, trainerul care o ajută să însușească o nouă profesie spune despre Daniela Dulap că : “Este foarte stăruitoare, știe să se ia în mâini și să-și obțină scopul”.

Dacă ai o favorită care crezi că merită să rămână mai departe în proiect, susţine-o cu votul tău pe pagina de concurs unica.md.

Susţine-o cu votul tău aici!

sursa: jurnaltv.md

Sperma, soluţia pentru un ten perfect? Vedetele de la Hollywood, înnebunite după tratament
Articolul anterior
Greşeli care duc la ulcer. Vezi ce să NU faci
Articolul următor
Alte articole interesante