Start la slăbit! Câte kilograme a dat jos Svetlana Cveatcovscaia după o săptămână în proiectul SSS?

De săptămâna trecută, protagonista celei de-a treia ediții a proiectului Serviciul de Slăbit Sănătos duce un nou stil de viață. Svetlana Cveatcovscaia respectă indicațiile medicului nutriționist. Participanta proiectului respectă regimul alimentar personalizat, dar nu renunță la mișcare și plimbări cât mai lungi în aer liber.

separator

Dacă la sfârșitul primei săptămâni de proiect cântarul arăta 211 kg, aceasta fiind greutatea cu care Svetlana a intrat în proiect, la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, cântarul arată deja cu totul altceva.

Protagonista proiectului a început să se alimenteze altfel, mult mai sănătos și rațional. Svetlana își gătește singură mâncarea, strict după rețetele indicate. Pe o tabletă digitală pe care a primit-o cadou din partea unui partener al proiectului, femeia primește meniul personalizat o dată la două zile.

Svetlana se descurcă de minune la gătit sănătos. Săptămâna aceasta, protagonista proiectului a gătit pește la cuptor cu legume, paste cu rucola și ardei, broccoli, piept de pui în sos de portocale. Aceasta se arată extrem de încântată de opțiunile alimentare indicate de către nutriționist, deoarece astfel, spunea ea, se va obișnui și pe viitor să gătească sănătos, fără a-și pune în pericol silueta.

Mai mult, grație recomandărilor nutriționistului, Svetlana a înregistrat primele succese în slăbit. Rezultatul este uimitor! Minus 7 kilograme într-o săptămână!

Svetlana cântărește acum 204 kg, ceea ce însemna că protagonista proiectului a slăbit un kilogram pe zi.

Invitată în platoul emisiunii ,,Acasă Devreme”, nutriționista Galina Tomaș a confirmat că organismul Svetlanei reacțonează corespunzător la procesul de slăbire și că participanta proiectului ar putea să slăbească și mai mult de 10 kg într-o lună. Totodată, un lucru surprinzător s-a întâmplat!

În doar o săptămână de la lansarea proiectului Serviciul de Slăbit Sănătos, cazul Svetlanei motivează zeci, poate sute de femei din țară și de peste hotare, să-și dorească să scape de povara kilogramelor în plus.

Astfel că, în proiectul Serviciul de Slăbit Sănătos, au fost incluse alte două participante care suferă de obezitate și care doresc enorm să slăbească, acestea cântărind peste 150 kg fiecare. Nutriționista Galina Tomaș este pregătită să le ajute pe fiecare dintre cele trei participante ale proiectului. Mai multe detalii poți afla în video de mai jos:

Ceaiul care curăţă ficatul şi dizolvă pietrele la rinichi
Articolul anterior
Alertă cu bombă la Castelul Mimi
Articolul următor
Alte articole interesante