Svetlana Cveatcovscaia merge într-o scurtă vacanță, de sărbători. Vezi sfaturile specialiștilor pentru această perioadă!

După 3 luni de Serviciul de Slăbit Sănătos și minus 100 de kilograme slăbite, Svetlana Cveatcovscaia va avea parte de o scurtă vacanță, de sărbători.

separator

Echipa „Acasă Devreme” a avut grijă să facă bilanțul proiectului pentru anul 2017 și a invitat toți specialiștii, care lucrează la visul doamnei Svetlana, în platou.

„De Crăciun, dna Svetlana, vreau să vă mulțumesc din partea tuturor femeilor. Celor care vor să slăbească, dar cărora nu le ajunge curaj să facă primul pas. Sunteți motivația adevărată a lor. Dvs. ați avut curajul să spuneți NU alimentației iraționale, stilului de viață nesănătos pe care l-ați avut. Acum, sunteți de nota 10 cu plus”, a afirmat nutriționista Galina Tomaș în cadrul emisiunii.

În plus, specialiștii au venit și cu sfaturi pentru protagonista proiectului, pentru perioada de vacanță.

Svetlana a promis că va respecta toate recomandările specialiștilor pentru a nu admite adăugarea kilogramelor în plus de Sărbători. Care sunt acestea, vedeți în video-ul de mai jos.

VIDEO!!! Iată cine sunt finalistele Miss Unica Sport 2017
Articolul anterior
Lilia Gaspar este femeia care a pierdut totul, dar nu a renunțat la vise!
Articolul următor
Alte articole interesante