Svetlana Cveatcovscaia slăbește tot mai mult. La aproape o lună de proiect, protagonista SSS a fost supusă unui control medical complex

Svetlana Cveatcovscaia, protagonista celei de-a treia ediții a Serviciului de Slăbit Sănătos, slăbește în fiecare zi. Datorită echipei de specialiști care o ajută să dea jos surplusul de kilograme, Svetlana slăbește sănătos și este foarte motivată să scape de povara kilogramelor. Regim alimentar personalizat, dietă sănătoasă, mai multă mișcare și hidratare corespunzătoare – și rezultatele sunt evidente, protagonista proiectului slăbește 1 kilogram pe zi, fără să țină foame!

separator

Pentru că scade în greutate pe zi ce trece, Svetlanei îi este deja mult mai ușor să se miște.

Mersul pe jos și plimbările zilnice au devenit un obicei sănătos pentru protagonista proiectului, care de 2 săptămâni merge singură distanțe mari, fără ajutorul unui scăunel.

Recent, Svetlana a fost supusă unui examen medical complex. La o lună de la lansarea proiectului, echipa de specialiști și-a dorit să evalueze starea de sănătate a protagonistei proiectului, dar și rezultatele analizelor Svetlanei, care a slăbit deja mai multe kilograme.

Svetlana a beneficiat gratuit de setul de bază de analize medicale, o electrocardiogramă, examenul ecocardiografic și USG-ul organelor interne, dar și de consultații gratuite la medicii cardiolog, ginecolog și neurolog, din cadrul clinicii medicale private. Vezi video!

Caz șocant în Botoșani! Un tată și-a ucis copilul de 5 ani
Articolul anterior
Protestele continuă: părinții cer săpun lichid și hârtie igienică în grădinițe!
Articolul următor
Alte articole interesante