Unica Sport și emisiunea ,,Acasă Devreme” au dat startul proiectului Serviciul de Slăbit Sănătos! Cunoaște-o pe participanta celei de-a treia ediții

Pe 25 septembrie, a fost relansat proiectul Serviciul de Slăbit Sănătos la emisiunea Acasa Devreme, în colaborare cu Cabinetul de nutriție Galina Tomaș și Unica Sport Moldova. Zeci de participante care, de-a lungul timpului, s-au confruntat cu povara kilogramelor în plus au slăbit spectaculos pe parcursul primelor două ediții ale proiectului câte 15, 20 sau 35 de kilograme. Cea de-a treia ediție însă este una specială.

separator

Galina Tomaș și echipa Unica Sport și-au propus să ajute să slăbească o femeie care cântărește peste 200 de kilograme.

O provocare inedită! O echipă întreagă de specialiști s-a angajat într-o muncă perseverentă și de maximă responsabilitate pentru a o ajuta pe Svetlana Cveatcovscaia să scape de kilogramele în plus.

Svetlana Cveatcovscaia locuiește în satul Cotiujenii Mici, raionul Șoldănești, și, la 49 de ani, cântărește 211 kg. Greutatea în exces i-a cauzat femeii mai multe suferințe, Svetlana se confruntă cu o serie de boli, toate fiind în strânsă legătură cu gradul ei de obezitate. Svetlana își propune să scape de kilogramele în plus, în proiectul Serviciul de Slăbit Sănătos.

Participanta va urmări întocmai recomandările nutriționistului și procesul ei de slăbire va fi monitorizat zilnic. Svetlana trebuie să dea jos 120 de kg. Oare va reuși să facă acest lucru?

Trebuie menționat că Svetlana se află în proiect deja de o lună și în acest timp a reușit să scape de câteva kilograme bune. În fiecare săptămână, la emisiunea ,,Acasă devreme”, vei putea afla ce recomandări urmărește participanta proiectului, cum o ajută nutriționistul, dar și rezultatele pe care aceasta le înregistrează.

După ce ieri a pășit cu dreptul în proiectul de Slăbit Sănătos de la Jurnal TV, participanta sezonului trei, al acestei ediții speciale, a intrat în noua ei casă cu emoții de nedescris. Vezi în materialul video cum s-a întâmplat.

(Foto/Video) Explozie de stiluri și tendințe noi la Moldova Fashion Days! Vezi colecțiile prezentate în cadrul evenimentului
Articolul anterior
Cioburi de sticlă în mâncarea pentru copii. O mamă se află în stare de șoc!
Articolul următor
Alte articole interesante