Şi vedetele slăbesc, alimentându-se raţional!

După ce le-am văzut cum se descurcă în sala de shaping, a venit şi timpul să le vedem, dacă au ales definitiv calea modului sănătos de viaţă. Pentru că toată lumea ştie că shaping-ul nu este doar sport ci şi alimentaţie raţională, iar  kg în plus nu le poţi minţi doar cu efort fizic.

Aşadar,  zis şi făcut, în această lună vom vedea cum îşi pregăteşte masa pentru întreaga zi Nata Albot, ce salată face minuni în casa Larisei Busuioc, care sunt alimentele ce îi fac din ochi din rafturile magazinelor Adrianei Ochişanu şi ce mâncare alege Nelly Ciobanu, atunci când merge la un restaurant.

Larisa Busuioc – ghiveciul, mâncarea perfectă pentru cină!

Larisa Busuioc – ghiveciul, mâncarea perfectă pentru cină!

Shaping-ul o face din ce în ce mai fericită şi mulţumită şi pe Larisa Busuic. Odată ce a trecut de teama efortului fizic, interpreta a început să savureze deja primele rezultate. Dar, dincolo de exerciţii, Larisa mai are ceva secrete, pentru a scădea din kg. Este vorba despre o salată – minune din legume la cuptor cu ceapă crudă, un fel de ghiveci, cu care a reuşit deja să îşi cucerească şi soţul, şi copiii. Preferă să o mănânce mai degrabă seara, la cină, pentru a nu pune în pericol zilele de antrenamente.

Odată ce a trecut de tentaţia de a mânca tot ce îi ieşea în cale, fiind o adevărată gurmandă, Larisa este pusă pe fapte mari. Precum o mărturiseşte chiar ea, antrenamentele de shaping nu îi aduc doar sănătate, dar o şi disciplinează.

 

 

Şi vedetele slăbesc, alimentându-se raţional!
Articolul anterior
Şi vedetele slăbesc, alimentându-se raţional!
Articolul următor
Alte articole interesante