Şi vedetele slăbesc, alimentându-se raţional!

După ce le-am văzut cum se descurcă în sala de shaping, a venit şi timpul să le vedem, dacă au ales definitiv calea modului sănătos de viaţă. Pentru că toată lumea ştie că shaping-ul nu este doar sport ci şi alimentaţie raţională, iar  kg în plus nu le poţi minţi doar cu efort fizic.

Aşadar,  zis şi făcut, în această lună vom vedea cum îşi pregăteşte masa pentru întreaga zi Nata Albot, ce salată face minuni în casa Larisei Busuioc, care sunt alimentele ce îi fac din ochi din rafturile magazinelor Adrianei Ochişanu şi ce mâncare alege Nelly Ciobanu, atunci când merge la un restaurant.

Adriana Ochişanu ştie combinaţia perfectă, pentru o siluetă de vis!

Larisa Busuioc – ghiveciul, mâncarea perfectă pentru cină!

Fructele şi legumele au devenit de la o vreme încoace prietenii incontestabili ai interpretei de muzică populară Adriana Ochişanu. Atunci când merge la cumpărături, artista ştie exact ce va cumpăra. Din frigiderul ei nu lipsesc conopida, merele, ananasul, lactatele şi multe alte delicii care sunt sănătoase. Din toată gama de fructe, legume şi lactate, Adriana recomandă cu încredere ţelina, ananasul şi brânza degresată. Acestea, combinate cu sportul, nu au cum să nu te ajute să obţii o siluetă de vis. Aşa precum o ajută şi pe interpreta noastră dragă, care a ajuns deja să fie întrebată pe la  petreceri, de doamnele intrigate de silueta ei, din ce în ce mai tonifiată, care este cheia succesului. Iar Adriana le răspunde cu zâmbetul pe buze: lacăt la gură şi sportul!

 

Şi vedetele slăbesc, alimentându-se raţional!
Articolul anterior
Şi vedetele slăbesc, alimentându-se raţional!
Articolul următor
Alte articole interesante