Şi vedetele slăbesc, alimentându-se raţional!

După ce le-am văzut cum se descurcă în sala de shaping, a venit şi timpul să le vedem, dacă au ales definitiv calea modului sănătos de viaţă. Pentru că toată lumea ştie că shaping-ul nu este doar sport ci şi alimentaţie raţională, iar  kg în plus nu le poţi minţi doar cu efort fizic.

Aşadar,  zis şi făcut, în această lună vom vedea cum îşi pregăteşte masa pentru întreaga zi Nata Albot, ce salată face minuni în casa Larisei Busuioc, care sunt alimentele ce îi fac din ochi din rafturile magazinelor Adrianei Ochişanu şi ce mâncare alege Nelly Ciobanu, atunci când merge la un restaurant.

Nelly Ciobanu şi-a obişnuit familia cu alimentaţia sănătoasă!


Chiar dacă este una dintre cele mai solicitate vedete din muzica autohtonă, Nelly Ciobanu îşi găseşte timp şi pentru antrenamentele de shaping. Exerciţiile, la indicaţia instructorului  de sport, le face din ce în ce mai uşor, unde mai pui că vedeta a abordat şi un alt regim de alimentaţie, de când face parte din proiectul  „Şi vedetele slăbesc”. Pentru că ea ştie care sunt senzaţiile, pe care trebuie să le ai după ce ai mâncat. Important e ca mâncarea să fie de o consistenţă uşoară şi consumată moderat. Acesta este sfatul de bază al vedetei, dar şi faptul că un rol important în scăderea în kg îl joacă salatele, mai ales cele alcătuite din crudităţi.

Filmările au avut loc în Chateau Bar

 

 

Serile romantice sunt sarea şi piperul într-o relaţie!
Articolul anterior
Şi vedetele slăbesc, alimentându-se raţional!
Articolul următor
Alte articole interesante