A slăbit 18 kilograme. Cum a reuşit această performanţă şi cu ce s-a ales după

-15 kg sunt rezultatele celei care a ajuns pe piedestal în proiectul Slăbește Sănătos. Însă ne putem lăuda cu rezultate frumoase la toate participantele proiectului.
Iar noi am ajuns la final de proiect. Cu rezultate de toată mândria participantelor, a ambasadorilor și desigur a nutriționistei Galina Tomaș.

#sfatuldeslăbit: nutriționiștii îți spun de ce nu e bine să combini cafeaua cu lactatele

Suntem pe ultima sută de metri până când vom afla cine este cea care va fi desemnată Miss Slăbește Sănătos Online. Sunt deja 4 luni de când 6 femei muncesc zilnic pentru ași vedea visul cu ochii – un corp frumos sculptat, sănătate de invidiat și un mod sănătos de viață. 4 luni care a făcut din 6 femeie din toată țara să devină un exemplu că totul este posibil atunci când este dorință. Dar, rezultatele vin doar atunci când este susținere, când sunt oamenii sunt gata să-ți ofere un sfat și ajutor la orice oră, iar această susținere au fost ambasadorii centrului de Nutriție Galina Tomaș. Ce combinații alimentare sunt excluse în un proces de slăbire, ce înseamnă o motivație corectă și ce să faci pentru a uita de kilogramele nedorite afli chiar de la participantele proiectului și ambasadorii lor!

#sfatuldeslabit: cele 4 Analize de care ai nevoie ca sa slăbești sănătos

Te-ai întrebat de ce oare orice medic (inclusiv nutriţionistul) îţi cere chiar de la prima consultaţie să faci o listă lungă de analize? Și la sigur dacă vine vorba de medicul de familie sau la un specialist în domeniu, este de înţeles, are nevoie de informaţii „din interior” pentru un diagnostic… Dar medicul nutriţionist de ce ar avea nevoie de ele pentruați face regimul alimentar?

Ei bine, pentru nutriţionist, analizele reprezintă „cărămizile” care construiesc fundaţia şi pereții de rezistență al unui regim alimentar personalizat. Iar în acest video am decis să îţi prezint cele 4 analize extrem de necesare şi motivele pentru care fiecare dintre ele este atât de importantă.

Alfa Diagnostica – https://alfalab.md/ro/

#sfatuldeslăbit: Produsele care nu lipsesc din regimul alimentar al Galinei Tomaș

Sunt mai bine de 3 ani de când nutriționista Galina Tomaș a adoptat un regim alimentar vegan, bazat în mare parte pe legume, fructe, cereale și leguminoase. Din momentul în care a făcut public decizia de a face parte din categoria oamenilor care au renunțat la carne, pește, lactate și ouă, primește zeci de întrebări legate de noul ei stil de viață. În video de astăzi, venim cu un update despre: Cum se simte, cât mănâncă, ce mănâncă, de unde cumpără alimentele și desigur câtă energie are pe tot parcusul zilei. Îți recomandăm să-ți iei notițe și să ne lași un comentariu cu întrebările care te frământă legate de nutriție.

Moldovenii vor putea descărca cazierul judiciar online, fără plată
Articolul anterior
Infectări în număr record. Orașul Sankt Petersburg introduce pașaportul Covid
Articolul următor