Cum scăpăm de celulită? Aceste proceduri dau cele mai bune rezultate

În goana după frumuseţe, femeile au ajuns să recurgă la diferite metode de înfrumuseţare. Sportul, alimentația, hidratatea sau masajul sunt armele ideale în această luptă. Doar că odată ce ajungi la greutatea perfectă, corpul are nevoie și de o relaxare. Protagonistele proiectului Slăbește Sănătos și-au întrecut orice limită, iar acum nu mai încap în nici o haină dinaintea proiectului. Noi am decis să le oferim o zi de răsfăț. Care, de altfel, le va ajuta să-și recapede elasticitatea pielii și să se simtă mult mai relaxate.

separator


  • Coordonator proiect: Iulia Arnaut
  • Imagini: Ion Stefanschi

Dacă nu știi cum să te alimentezi corect, dacă îți dorești să slăbești sănătos, Unica Sport a creat Un Regim Personalizat acum disponibil și online. Accesează alimentatie.unicasport.md, completează formularul și respectă recomandările specialiștilor primite pe adresa ta de email. Cu siguranță, vei reuși să slăbești, chiar dacă ești departe de casă, ai copii mici sau nu ai timp să faci sport după metoda Unica.

Ia-ți Testarea nutriţională şi fiziologică online, slăbește sănătos cu Unica Sport!

Pentru a afla mai multe detalii, sună la numărul de telefon 069000682 sau scrie un email la adresa natalia.velicoglo@unicasport.md

Dacă ai o favorită care crezi că merită să rămână mai departe în proiect, susţine-o cu votul tău pe pagina de concurs unica.md.

Susţine-o cu votul tău aici!

Iar participantă poți fi chiar tu! Te poți înscrie şi vota aici! Succes!

Un tânăr din Chișinău a fost sărutat de zeci de femei. Iată motivul!
Articolul anterior
Aroma ce te încurajează să visezi
Articolul următor
Alte articole interesante