Dăm startul unei noi ediții ”Slăbește sănătos” – cea de-a XII-a ediție! Este una atipică, deorece vor participa și persoane publice

Astăzi, Unica.md  dă start celei de-a XII-a ediții  a concursului ”Slăbește Sănătos” în parteneriat cu Laboratorul Medical ”Invitro Diagnostics”, ”IUVAS”, Apa potabilă ”OM” și Unica Sport. Este o ediție atipică, din considerentul că de acestă dată la concurs am invitat și șase femei publice care vor lupta cu kilogramele în plus alături de câștigătoarele preselecției care au fost selectate prin voting și de un juriu.

separator

17077829_10212195419222872_792555262_n

E vorba despre:

  1. Ana Răilean
  2. Angela Chelaru
  3. Alexandra Can
  4. Alina Chicu
  5. Luminița Suveică
  6. Suzanne O’Connell

De asemenea, la preselecție au fost invitate primele 14 câștigătoare ale votingu-ului, însă deoarece nu toate se încadrau în limita de kg impuse de organizator (minim 80-95 de kg), șansa a mers mai departe către participantele care s-au clasat pe pozițiile următoare. Dintre ele, norocoase au fost doar 4. Cea de-a cincea, a intrat automat din ediția trecută, pentru că era necesar să-și continue lupta cu kilogramele. Cât despre cea de-a șasea participantă (surpriza ediției a XII-a), am invitat-o în concurs aflând de la apropiați despre dorința ei arzătoare de a începe un nou mod de viață sănătos cu Unica. Iată cine sunt norocoasele:

 1. Olivia Cobzac
 2. Mihaela Garabagiu
 3. Doina Guțanu
 4. Natalia Stratanenco
 5. Aliona Efrosi
 6. Ana Hachi

Timp de 6 luni participantele vor beneficia de: antrenamente și ședințe de masaj gratuit la filialele Unica Sport, Testarea Nutrițională și Fiziologică+Regim Alimentar personalizat gratuit oferit de nutriționista Galina Tomaș, dar și  de monitorizarea unui instructor personal. Urmăriți evoluția concurentelor și descoperiți odată cu ele cum pot fi eliminate kilogramele în plus!

 

Denumire: Puterea motivației în procesul de slăbire!

Pornirea într-o călătorie de slăbire poate fi o experiență provocatoare și transformatoare. În timp ce călătoria poate veni cu o parte echitabilă de obstacole, un element cheie care poate face toată diferența este motivația. În acest articol, vom explora importanța motivației în călătoria dvs. de slăbire și vom oferi strategii pentru a menține această motivație aprinsă.

 1. Stabilirea obiectivelor clare

Primul pas în valorificarea motivației pentru călătoria dvs. de pierdere în greutate este să vă stabiliți obiective clare și realiste. Având o țintă bine definită, îți oferă ceva pentru care să te străduiești, făcându-ți eforturile cu scop și concentrate. În loc de obiective vagi precum „slăbirea”, luați în considerare obiective specifice și măsurabile, cum ar fi „slăbirea de 10 kilograme în trei luni” sau „a alerga 5 km în șase săptămâni”. Aceste ținte clare pot acționa ca motivatori puternici.

 1. Sărbătorind victoriile mici

În călătoria dvs. de pierdere în greutate, este esențial să recunoașteți și să sărbătoriți micile victorii de-a lungul drumului. Aceste victorii ar putea fi la fel de simple ca alegerea constantă a unor opțiuni alimentare mai sănătoase, finalizarea unui antrenament provocator sau rezistența impulsului de a se răsfăța cu gustări nesănătoase. Sărbătorirea acestor realizări nu numai că vă sporește motivația, ci și întărește comportamentul pozitiv.

 1. Căutarea inspirație

Căutarea inspirației de la alții care au trecut cu succes printr-o călătorie similară de pierdere în greutate poate oferi un impuls extraordinar de motivație. Fie că este vorba despre citirea istoriilor de succes, urmărirea unor conturi inspiraționale de rețele sociale sau alăturarea unor comunități online, conectarea cu persoane care au aceleași idei poate oferi încurajare, sfaturi și un sentiment de apartenență.

 1. Stabilirea unui sistem de suport

A te înconjura de o rețea de susținere poate schimba jocul în menținerea motivației. Împărtășiți-vă obiectivele cu cei dragi care vă pot oferi încurajare și înțelegere. Dacă este posibil, implică prietenii sau membrii familiei în alegerile tale de viață sănătoase, făcând acest lucru un efort colectiv.

Motivația este forța motrice care alimentează călătoria ta de pierdere în greutate. Prin stabilirea unor obiective clare, vizualizarea succesului, sărbătorind micile victorii, rămâi responsabil, căutând inspirație, exersând autocompasiunea și stabilind un sistem de sprijin, vă puteți menține nivelul ridicat de motivație pe tot parcursul călătoriei. Amintiți-vă că motivația poate scădea și curge, dar cu strategiile potrivite și o mentalitate rezistentă, puteți rămâne pe drumul cel bun și vă puteți atinge obiectivele de pierdere în greutate, bucurându-vă în același timp de o viață mai sănătoasă și mai fericită.

Suntem aici să te ajutăm, accesează link-ul și solicită o consultație cu unul din ambasadorii noștri!

VOX POPULI: O perioadă fără de griji!

Cum este să fii copil și ce cred picii despre cea mai frumoasă perioadă din viața lor

Vox populi: Ce cred moldovenii despre Summitul Comunității Politice Europene

Un eveniment istoric va avea loc în aceste zile, în Republica Moldova – Summitului Comunității Politice Europene. Am decis să-i întrebăm pe moldoveni ce cunosc despre acest eveniment și care este importanța lui pentru țara noastră?

Partenerii noștri
Author Laborator medical „Invitro Diagnostics”
Adresa: str. Nicolae Testemitanu 19/1, Chișinău
Tel.: (22) 90 39 99
Facebook: https://www.facebook.com/invitro.md/
Author Apa OM
Adresa: str. Aerodromului, 14A, Bălți
Tel.: (250) 4 05 55
Email: info@rusnac.md
Author Iuvas
Adresa: str. Mesterul Manole 9, Chișinău
Tel.: (22) 47 80 29
Facebook: https://www.facebook.com/IUVAS/
Author Unica Sport
Adresa: mun. Chișinău
Tel.: 068752223
Email:office@unicasport.md
Facebook: https://www.facebook.com/UnicaSportMoldova/
Video! Sofia Rotaru, la 19 ani, cânta despre primăvară
Articolul anterior
Irina Rimes și-a schimbat look-ul! Vezi cum arată acum
Articolul următor