De 16 ani este cea mai bună metodă de slăbit! Mii de femei au avut rezultate

Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus, să ai un regim alimentar rațional și să te menții cu aceste kilograme, pune în aplicare cea mai sigură metodă de slăbit: metoda Unica Sport.

separator

Prin ce se diferențiază de celelalte metode de slăbit? Prin faptul că exercițiile sunt completate de un regim alimentar personalizat.

De patru ani, de când am lansat proiectul “Slăbește Sănătos” arătăm în live motion performanțele femeilor care s-au întrecut pe sine și au slăbit peste 52 de kilograme. La fel ca și în sezoanele precedente, și de această dată fetele nu ne-au dezamăgit. Oxana Bobeico, Emilia Lupu și Cristina Gorina erau de nerecunoscut la ultima eliminare.

Prima dintre ele a venit la castingul “Slăbește Sănătos” cu puțin peste 90 de kilograme. În aproape 3 luni de proiect a slăbit  23 de kilograme.

Emilia Lupu avea la primul cântar 92 de kilograme. Iar acum, la ultima eliminare cântarul a arătat minus 23 de kilograme.

Cel mai slab rezultat l-a avut Cristina Gorina. Aceasta a slăbit de la 93.3 kilograme la 75.6 kilograme. Ea fiind și cea care a fost eliminată. Cu toate că până la final de proiect mai sunt 3 săptămâni, timp în care le poate ajunge din urmă pe primele două, dacă va depune suficient efort.

Nu pierde ultimele ediții cu fetele din proiect, pentru a vedea cât de mult poate slăbi sănătos o femeie în 4 luni.

Dacă ai o favorită care crezi că merită să rămână mai departe în proiect, susţine-o cu votul tău pe pagina de concurs unica.md.

Susţine-o cu votul tău aici!

Participantă poți fi chiar tu! Te poți înscrie şi vota aici! Succes!

Coordonator proiect: Iulia Arnaut
Imagine: Ion Ştefanschi

Partener general al proiectului:

d123dcf390bc1fc5e763a194a4e9cc4e_2_square

Biomed Diagnostics

str. Costiujeni 8/3A,
mun. Chisinau, R. Moldova
tel. +373 (0) 22728969

unica sport

UNICA SPORT

tel.: 060008000
unicasport.md

A slăbit 18 kilograme. Cum a reuşit această performanţă şi cu ce s-a ales după

-15 kg sunt rezultatele celei care a ajuns pe piedestal în proiectul Slăbește Sănătos. Însă ne putem lăuda cu rezultate frumoase la toate participantele proiectului.
Iar noi am ajuns la final de proiect. Cu rezultate de toată mândria participantelor, a ambasadorilor și desigur a nutriționistei Galina Tomaș.

#sfatuldeslăbit: nutriționiștii îți spun de ce nu e bine să combini cafeaua cu lactatele

Suntem pe ultima sută de metri până când vom afla cine este cea care va fi desemnată Miss Slăbește Sănătos Online. Sunt deja 4 luni de când 6 femei muncesc zilnic pentru ași vedea visul cu ochii – un corp frumos sculptat, sănătate de invidiat și un mod sănătos de viață. 4 luni care a făcut din 6 femeie din toată țara să devină un exemplu că totul este posibil atunci când este dorință. Dar, rezultatele vin doar atunci când este susținere, când sunt oamenii sunt gata să-ți ofere un sfat și ajutor la orice oră, iar această susținere au fost ambasadorii centrului de Nutriție Galina Tomaș. Ce combinații alimentare sunt excluse în un proces de slăbire, ce înseamnă o motivație corectă și ce să faci pentru a uita de kilogramele nedorite afli chiar de la participantele proiectului și ambasadorii lor!

#sfatuldeslabit: cele 4 Analize de care ai nevoie ca sa slăbești sănătos

Te-ai întrebat de ce oare orice medic (inclusiv nutriţionistul) îţi cere chiar de la prima consultaţie să faci o listă lungă de analize? Și la sigur dacă vine vorba de medicul de familie sau la un specialist în domeniu, este de înţeles, are nevoie de informaţii „din interior” pentru un diagnostic… Dar medicul nutriţionist de ce ar avea nevoie de ele pentruați face regimul alimentar?

Ei bine, pentru nutriţionist, analizele reprezintă „cărămizile” care construiesc fundaţia şi pereții de rezistență al unui regim alimentar personalizat. Iar în acest video am decis să îţi prezint cele 4 analize extrem de necesare şi motivele pentru care fiecare dintre ele este atât de importantă.

Alfa Diagnostica – https://alfalab.md/ro/

A murit cea mai bătrână femeie din lume!
Articolul anterior
Uimitor! Ce a văzut o gravidă la examenul ecografic
Articolul următor