Exemplu de voință! Face peste 100 de kilometri, pentru a slăbi cele 30 de kilograme în plus

Timp de 10 ediții, proiectul Slăbește Sănătos a demonstrat că metoda Unica Sport dă cele mai bune rezultate atunci când vine vorba de slăbit frumos și sănătos. Iar începând de luna aceasta, dăm start unei noii ediții, în care 5 femei vor face antrenamente zilnice, masaj și vor ține un regim alimentar sănătos, pentru a scăpa de kilogramele care le dau bătăi de cap.

separator

Dacă vrei să slăbești și tu sănătos, accesează unicasport.md sau sună la numărul de telefon: 068 752 223, pentru a primi un antrenament și un masaj gratis.

Astăzi vă facem cunoștință cu Mariana Jacot. Are 39 de ani, este căsătorită de 18 ani și mama fericită a 3 copii. Și-a dedicat jumătate din viață familiei şi s-a străduit mereu să arate bine. Era motivat să țină toate dietele posibile, pentru că la început acestea dădeau rezultate, însă, cu timpul, nimic nu o mai ajuta. Aşa că s-a relaxat și s-a trezit cu peste 30 de kilograme în plus.

Povestea unei femei din Moldova care cântărește 150 de kilograme! Ce face pentru a slăbi?

Dacă ai o favorită care crezi că merită să rămână mai departe în proiect, susţine-o cu votul tău pe pagina de concurs unica.md.

Susţine-o cu votul tău aici!

Participantă poți fi chiar tu! Te poți înscrie şi vota aici! Succes!

Partenerii noștri
Author Unica Sport
Adresa: mun. Chișinău
Tel.: 068752223
Email:office@unicasport.md
Facebook: https://www.facebook.com/UnicaSportMoldova/
Video! Cum reacționează bărbații la prima epilare inghinală
Articolul anterior
Bagheta magică din bucătăria Vioricăi Nagacevschi
Articolul următor
Alte articole interesante