Meniul pentru sfântul Vasile care conține doar 1300 calorii!

11072740_1380922735567868_3878159101222883522_o

Felicia Coroban,
instructor Unica Sport,
filiala Sport+

În prima zi a Anului Nou pe stil vechi, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Vasile. Așadar, 14 ianuarie este un nou prilej de petrecere și voie bună. Și cum de la nicio petrecere nu poate lipsi mâncarea și băutura, iată câteva idei sănătoase de meniu de la instructorul Felicia Coroban.

Sâmbătă, 14 ianuarie = 1250 calorii (ai grijă, nu consuma prea multă băutură, ea are cele mai multe calorii)

  •  7:00 – terci de ovăz și tărâțe cu iaurt 2.8% grăsime (200g) = 300 calorii
  •  11:00 – salată grecească (200g) = 200 calorii
  •  14:00 – vită coaptă în cuptor(sau curcan) + legume coapte (300g) = 400 calorii
  •  16:00 – 1 fruct + o cană de compot de casă (200g) = 200 calorii
  •  18:00 – zeamă de pui (200g) = 150calorii
chiftelute-de-vita-aromate-cuptor-

Duminică, 15 ianuarie

  • Zi de detoxifiere- 1,5 l chefir

A slăbit 18 kilograme. Cum a reuşit această performanţă şi cu ce s-a ales după

-15 kg sunt rezultatele celei care a ajuns pe piedestal în proiectul Slăbește Sănătos. Însă ne putem lăuda cu rezultate frumoase la toate participantele proiectului.
Iar noi am ajuns la final de proiect. Cu rezultate de toată mândria participantelor, a ambasadorilor și desigur a nutriționistei Galina Tomaș.

#sfatuldeslăbit: nutriționiștii îți spun de ce nu e bine să combini cafeaua cu lactatele

Suntem pe ultima sută de metri până când vom afla cine este cea care va fi desemnată Miss Slăbește Sănătos Online. Sunt deja 4 luni de când 6 femei muncesc zilnic pentru ași vedea visul cu ochii – un corp frumos sculptat, sănătate de invidiat și un mod sănătos de viață. 4 luni care a făcut din 6 femeie din toată țara să devină un exemplu că totul este posibil atunci când este dorință. Dar, rezultatele vin doar atunci când este susținere, când sunt oamenii sunt gata să-ți ofere un sfat și ajutor la orice oră, iar această susținere au fost ambasadorii centrului de Nutriție Galina Tomaș. Ce combinații alimentare sunt excluse în un proces de slăbire, ce înseamnă o motivație corectă și ce să faci pentru a uita de kilogramele nedorite afli chiar de la participantele proiectului și ambasadorii lor!

#sfatuldeslabit: cele 4 Analize de care ai nevoie ca sa slăbești sănătos

Te-ai întrebat de ce oare orice medic (inclusiv nutriţionistul) îţi cere chiar de la prima consultaţie să faci o listă lungă de analize? Și la sigur dacă vine vorba de medicul de familie sau la un specialist în domeniu, este de înţeles, are nevoie de informaţii „din interior” pentru un diagnostic… Dar medicul nutriţionist de ce ar avea nevoie de ele pentruați face regimul alimentar?

Ei bine, pentru nutriţionist, analizele reprezintă „cărămizile” care construiesc fundaţia şi pereții de rezistență al unui regim alimentar personalizat. Iar în acest video am decis să îţi prezint cele 4 analize extrem de necesare şi motivele pentru care fiecare dintre ele este atât de importantă.

Alfa Diagnostica – https://alfalab.md/ro/

Lady Gaga și iubitul ei au pozat goi!
Articolul anterior
Tânăra cu cea mai subțire talie din lume. Și-a scos 6 coaste
Articolul următor