Minus 200 kilograme în 5 luni! Noul scop al instructorilor Unica Sport

Problema care a acaparat o lume întreagă este tot mai actuală. Iar pentru a lupta cu ea, sute de femei din toată țara s-au votat 4 luni pentru a face parte din cel mai tare show de slăbit de la noi din țară – Slăbește Sănătos.

separator

După un casting riguros, doar cinci din ele au obținut șansa de a ajunge la greutatea ideală, fiind monitorizate de o armată de profesioniști în domeniul slăbitului sănătos. Timp de cinci luni, participantele vor lupta cu cel mai aprig inamic al secolului XXI… mâncarea nesănătoasă. În toată această perioadă acestea vor ajunge să cunoască… ce înseamnă regim de viață sănătos. La final vor ajunge doar cele mai responsabile, curajoase și perseverente. Fii alături de ele, susține-le și de ce nu… urmează-le exemplul.

Dacă vrei să slăbești și tu sănătos, accesează unicasport.md sau sună la numărul de telefon: 068752223, pentru a primi un antrenament și un masaj gratis.

Pentru ca aceste femei să obţină rezultate frumoase, au nevoie de ajutorul tău. Încurajează-le cu un vot pe pagina de concurs!

Dacă ai o favorită care crezi că merită să rămână mai departe în proiect, susţine-o cu votul tău pe pagina de concurs unica.md.
Susţine-o cu votul tău aici!

Iar participantă poți fi chiar tu! Te poți înscrie şi vota aici! Succes!

Partenerii noștri
Author Unica Sport
Adresa: mun. Chișinău
Tel.: 068752223
Email:office@unicasport.md
Facebook: https://www.facebook.com/UnicaSportMoldova/
„DININIMĂ” renaște magazinul Unic din Chișinău
Articolul anterior
Machiajul în funcție de zodie – Berbec și Taur
Articolul următor
Alte articole interesante