Șoc la „Slăbește Sănătos”. Decizia Galinei Tomaș le-a lăsat fără cuvinte

5 săptămâni de mers la sală, de alimentație corectă și rezistență. Peste aceste etape au trecut noile participante din proiectul Slăbește Sănătos. Și dacă în ziua preselecției toate ca una au ajuns la etajul 5 cu ascensorul, în ziua eliminării acestea au ales să ridice scările.

separator

Fapt care ne-a demonstrat că rezistența își spune deja cuvântul. Nu puteau veni singure la testul kilogramelor slăbite, deoarece au fost monitorizate de câte un instructor personal. Care le-au scăldat în laude în fața nutriționistei Galina Tomaș.

Dacă vrei să slăbești și tu sănătos, accesează unicasport.md sau sună la numărul de telefon: 068 752 223, pentru a primi un antrenament și un masaj gratis.

Prima lună de proiect a adus multe kilograme slăbite dar și prima eliminare. Iar în ziua cu pricina emoţiile celor 5 participante au ajuns la cele mai înalte cote. Doar că pe nutriționista Galina Tomaș nu o poți impresiona cu astfel de sentimente, cifra de pe cântar fiind cea care avea să le salveze pe unele și să le ducă pe altele la proba eliminatorie.

Dacă ai o favorită care crezi că merită să rămână mai departe în proiect, susţine-o cu votul tău pe pagina de concurs unica.md.

Susţine-o cu votul tău aici!

Participantă poți fi chiar tu! Te poți înscrie şi vota aici! Succes!

Partenerii noștri
Author Unica Sport
Adresa: mun. Chișinău
Tel.: 068752223
Email:office@unicasport.md
Facebook: https://www.facebook.com/UnicaSportMoldova/
Ce ținute propun designerii și fashion bloggerii autohtoni pentru Revelion!
Articolul anterior
8 idei de cadouri pentru Revelion! Le găsești în Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante