A slăbit 30 de kg și acum arată spectaculos! Elena Caracaș ne-a dezvăluit cum i-a reușit această performanță

Elena Caracaș arată spectaculos după ce a slăbit și a devenit una dintre ambasadoarele stilului sănătos de viață din cadrul proiectului online ”Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”. Cele 30 de kilograme, eroina noastră a reuşit să dea jos după un program strict, dar sănătos. Acum, se mândreşte cu o siluetă suplă, pe care o pune în valoare cu ajutorul rochiilor preferate.

separator

Elena ne-a dezvăluit că a început lupta cu kg încă de la lansarea Centrului online de nutriție și sport galinatomas.com, timp în care a respectat programul impus de specialişti, a făcut multă mișcare și desigur a avut încredere în forțele proprii.

„Am reuşit să slăbesc datorită ”Centrului online de nutriție și sport galinatomas.com” şi datorită echipei în frunte cu Galina Tomaș, care este o doamnă extraordinară și un medic – nutriționist de nota zece. De fapt, lupta cu kg în exces a început încă din anul 2015, pe 3 decembrie când am fost una dintre participantele la preselecția proiectului „Un nou început cu Unica”. Dar norocul nu mi-a surâs și nu am trecut mai departe. Nu m-am indispus și am început intens să fac sport și să mănânc sănătos. Am slăbit câteva kg, însă din cauza unor probleme de sănătate am fost nevoită să urmez un tratament cu hormonale timp de zece săptămâni, în care am dăugat peste 30 de kg. Mă simțeam groaznic și mă indispuneam și mai mult când vedeam silueta mea în oglindă, iar rochiile îmi erau mici. Până când mi-am spus – stop. Așa, nu se mai poate. Colacul de salvare a fost lansarea Centrului online de nutriție și sport galinatomas.com. Până în momentul de faţă am slăbit 30 de kilograme sănătos și frumos. Mă simt foarte bine şi sunt mândră, că am făcut această schimbare în viața mea. Nu am trişat deloc pentru că, dacă aş fi trişat m-aş fi minţit pe mine. Zilnic am făcut exerciții fizice, m-am alimentat corect, am băut multă apă pentru hidratare și am citit foarte multă literatură despre procesul corect de slăbire. Am avut întotdeauna spiritul acesta DE LUPTĂTOARE. M-am hotărât să fiu sănătoasă și un exemplu de urmat pentru sutele de femei, pe care le ajut să slăbească. Acum, am 54 de kg și dorinţa de a mă menține și a savura viața la maxim!”

Așa, arăta Elena când avea 85 de kg!Iată, așa arată acum la 54 de kg. O doamnă frumoasă cu o talie perfectă și un corp tonifiat. Nu ezita să te ÎNREGISTREZI și tu pe galinatomas.com și să fii parte la ce-a de-a IV-a edție a proiectului on-line: Galina Tomaș îți cumpără kilogramele!, dacă vrei să slăbești și să arăți minunat! O poți face chiar astăzi și până în data de 03.12.2018.

 

La ai săi 32 de ani, Elena este mulțumită de propria viață. Ea s-a schimbat foarte mult și a reușit, datorită perseverenței și a muncii zilnice asupra corpului și a conștiinței sale. Poți fi și tu mai sănătoasă, mai suplă și mai feminină dacă te vei alătura proiectului on-line: Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! Doar aici, participantele învață metoda de slăbire adaptată la tipul lor de siluetă și află trucuri cum să-şi menţină greutatea corporală optimală pe tot parcursul vieții.

Totodată, doctorul în științe medicale Galina Tomaș te va ghida cu sfaturi și recomandări pe parcursul celei de-a IV ediții a proiectului Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! care va avea loc în perioada 04.12.2018 – 12.02.19. Grăbește-te să faci parte din marea comunitate a femeilor SĂNĂTOASE și FRUMOASE și înregistrează-te chiar în acest moment! Cum o poți face: E simplu urmează acești 4 pași:

  1. Înregistrează-te pe galinatomas.com
  2. Procură un abonament valabil 3 luni
  3. În cabinetul personal accesează butonul Participă în ediție
  4. Fii prezentă la seminarele din grupul de pe facebook Galina Tomaș îți cumpără kilogramele în fiecare zi de marți la ora 20:00.

Galina Tomaș – Centrul online de nutriție și sport 

Doi copii au dispărut de la o grădiniță din capitală
Articolul anterior
Video! Vitalie Maciunschi s-a calificat în etapa show-urilor live la ,,Vocea României”
Articolul următor
Alte articole interesante