S-a transformat radical, după ce a slăbit 41 kg în 7 luni. Iată cum a reușit!

Această femeie din Australia a slăbit 41 de kilograme în șapte luni, cu o decizie extrem de simplă. Și-a micșorat aportul zilnic de calorii, a adoptat o dietă sănătoasă și a început să facă sport.

separator
Shandra a redus numărul de calorii la 1.400 pe zi. Aceasta a  mărturisit că a decis să nu urmeze o dietă strictă, ci a optat pentru un regim alimentar din care a eliminat complet alimentele procesate și zahărul.

„Am eliminat toate alimentele procesate din dieta mea. Mâncând produse sănătoase, în mod regulat, am reușit să scap de kilograme, într-un mod sănătos”, a dezvăluit Shandra Redwine pentru revista PopSugar.

Pe lângă dietă, australianca a început să facă și sport cât mai des posibil. „Făceam foarte mult antrenament cardio”, mărturisește Shandra, precizând că mișcarea a ajutat-o să ardă calorii și să își întărească sistemul cardio-vascular.

„Cea mai mare provocare atunci când vrei să slăbești un număr mare de kilograme este legată de psihic. Nu ține așa mult de mâncare și de nutriție, ci de viață și de obiceiurile alimentare. A trebuit să fac eforturi în fiecare zi ca să învăț să mă iubesc și să-mi schimb obiceiurile care mă făceau să mă îngraș”, a spus femeia, care acum este mândră de felul cum arată și faptul că se simte atât de ușoară.

Cum se poate îneca un bebeluș cu lapte și ce trebuie făcut în acest caz?
Articolul anterior
Un bărbat de 48 de ani a murit după ce a căzut de pe acoperișul casei
Articolul următor
Alte articole interesante