Sportul după vârsta de 40!

„O femeie frumoasă arată bine şi-n pânza de sac”, am auzit aceste cuvinte de curând şi nu pot să nu fiu de acord! Frumuseţea este un dar, de care trebuie să ai grijă. Cu toate acestea, odată cu vârsta, femeile uită de sine, învinuind grijile cotidiene. Există o frântură de adevăr şi în aceasta, totuşi pentru ca să-ţi reuşească să arăţi bine mereu, e bine să ştii că…

separator

Adevărata vârstă nu este cea indicată în acte, dar cea pe care o simţi şi o arăţi prin felul tău de a fi. Totuşi, trecute de vârsta de 40 de ani, unele doamne se înscriu în rândul viitoarelor bunici şi încetează să se mai simtă femei. În cele ce urmează voi aborda tema sportului şi cum acesta îţi influenţează cursul vieţii după 40 de ani.

Chiar dacă eşti departe de această cifră, oricum trebuie să ştii că odată ajunsă la 40 de ani, femeia trece print-un şir de transformări, atât fiziologice, cât şi emoţionale. Sună surprinzător, dar sportul te ajută să treci mai uşor peste aceste schimbări şi-ţi păstrează încrederea în sine. Desigur, trebuie să fii ceva mai atentă atunci când decizi să începi un mod de viaţă activ. De asemenea, această perioadă generează schimbări în metabolism, care devine mai lent. Indiferent de toate acestea, te asigur că poţi avea forme frumoase, abdomen plat, fese rotunjite şi la această vârstă.

Modelează-ţi corpul!

Chiar dacă nu ai făcut sport anterior, poţi să începi chiar acum. Alege antrenamentele de tip aerob, care te vor ajuta să-ţi modelezi liniile corpului şi să-ţi tonifici muşchii. La început îţi va fi greu, până se adaptează corpul la efortul fizic pe care îl faci. Dacă nu ai ştiut până acum, atunci află că din momentul în care vei începe să mergi la antenamente, te vei simţi cu mult mai bine şi asta datorită acţiunii pe care o are sportul asupra organismului: eliberarea endorfinelor, îmbunătăţirea circulaţiei sanguine, creşterea frecvenţei cardiace etc. Mai mult de atât, antrenamentul fizic previne arteroscleroza şi stopează îmbătrânirea.

Deci, dacă începi să te antrenezi chiar şi după vârsta de 40, să ştii că vei avea doar de câştigat.

Fii sănătoasă!

Text: Rada Baltag

Aura slăbește împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport

Ne apropiem cu pași rapizi de cel mai așteptat eveniment al acestui sezon: Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”!

În calea spre remodelarea corporală, alături de tine este și artista  Aura, care zi de zi alege meniurile sănătoase din Cabinetul Personal, iar diminețile le începe cu antrenamentele create de specialiștii Centrului Online de Nutriție și Sport.

Ardem de nerăbdare să ne vedem cu tine la Webinarul GRATUIT, iar până atunci îți propunem să afli la ce etapă se află Aura după o săptămână de proiect! Video:

Simți și tu vibrațiile transmise de Aura? Deoarece noi suntem plini de încântare, întrucât ne așteaptă un LIVE exclusiv cu istorii de succes, invitați speciali, surprize și emoții.

Vrem să îți dăruim EMOȚII, pentru că tu ești ceea ce simți!

Înregistrează-te acum

Iar dacă dorești o consultație gratuită, dă click pe acest link și Ambasadorul te va contacta!

Cu drag Centru Online de Nutriție și Sport! Fii gata să fii surprins și motivat!

Aura alege stilul sănătos de viață alături de Centru Online de Nutriție și Sport

Află de ce interpreta Aura a decis să slăbească împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport, care este motivația ei și rezultatele la care dorește să ajungă în video de mai jos.

Deoarece a ales calea SĂNĂTĂȚII în Centru Online de Nutriție și Sport, am avut o discuție sinceră cu minunată interpretă, în care și-a dezvăluit scopurile și aspirațiile în a deveni cea mai bună versiune a sa. 

Află istoria ei, cum a decis să facă acest pas, în acest video!

Finala ediției a 15-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”  va fi cu adevărat deosebită, fiind că alături de Galina Tomaș va fi și coprezentatoarea, artista Aura!

Înregistrează-te cât mai curând la Webinarul GRATUIT , pentru că locurile sunt LIMITATE, iar informația pe care o vom oferi – enorm de valoroasă.

Accesează link-ul: https://event.webinarjam.com/register/

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

Finala ediției a 15-a a proiectului „Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”! Cel mai grandios eveniment al acestei primăveri

     15 ediții de sănătate, peste 20.000 kilograme slăbite, peste 24 ani de experiență, zeci de mii de femei fericite și 100 % scopuri atinse, iată ce înseamnă Centru Online de Nutriție și Sport.

Sărbătorește Finala ediției a 15-a împreună cu Centru Online de Nutriție și Sport!

Fii alături de noi la WEBINARUL GRATUIT, pe data de 21.04.2022, ora 19:00, ca să celebrăm sănătatea.

☑️Află de la primele surse SECRETELE SĂNĂTĂȚII

În cadrul Webinarului vor fi prezenți Speakeri Specialiști în Nutriție și Sport care vor deschide pașii către o viață sănătoasă.

☑️Cunoaște ISTORII reale de SUCCES

Vom prezenta Top-ul participantelor cu cele mai multe kilograme slăbite în Ediția a 15-a a proiectului “Galina Tomaș îți cumpără kg”

☑️Alege cea mai SĂNĂTOASĂ comunitate ONLINE

Am pregătit SURPRIZE pentru cei prezenți la WEBINAR, pentru că vom da START înscrierile în cea de-a 16-a Ediție a proiectului!

Tu ești propriul scriitor al Istoriei tale de Succes, iar noi vom fi muza ta! Alege sănătatea, alege Centru Online de Nutriție și Sport!

Înregistrează-te la WEBINAhttps://event.webinarjam.com/register/40/nypxrb7oRUL GRATUIT și dă startul unei noi etape în viața ta!

Noi credem în tine, noi știm că tu poți!

7 destinații de vis pentru luna de miere!
Articolul anterior
Ce fuste purtăm în 2013?
Articolul următor