Talia frumoasă conturează o siluetă de invidiat!

Suntem îm plină primăvara, iar acest anotimp ne face să ne privim din ce în ce mai des în oglindă, pentru că  noi toate vrem să arătăm perfect. Iar o talie subţire este un atu de necontestat pentru un:” wow ce siluetă!”

separator

Aşadar, fetelor, mai jos veţi vedea cum puteţi avea o talie frumos conturată, fără prea mare efort fizic!

3 reguli de aur pentru un abdomen de vis!

1.     Începe dimineaţa cu o cană de apă calduţă cu ½ lămâie stoarsă în ea. Fă acest lucru, chiar înainte de a bea obişnuita cafea. Apa cu lămâie îţi va uşura digestia şi va preveni balonarea.

2.     Realizează abdomene. Dar nu te speria, este de ajuns să faci doar 10 abdomene, dimineaţa sau seara. Lasă lenea la o parte şi vei vedea că în timp această regulă va prinde bine siluetei tale.

3.     Evită îmbrăcămintea care să-ţi strângă talia foarte tare. Acest lucru te va scăpa de disconfortul fizic,  dar şi intestinal. Dar te va ajuta să eviţi şi colăceii care se vor forma din cauza îmbrăcămintei inocrect alese.

Ce să mănânci, ca să ai o talie perfectă!

Alimentaţia are şi ea un rol colosal în menţinerea taliei subţiri. Colăceii abdominali pot fi eliminaţi şi printr-o  bună conduită alimentară. Alimentele recomandate sunt cele ce conţin fibre, adică legumele.

Obiceiuri proaste care îţi fac talia să crească!

•       Ronţăitul între mese. Rar se găsesc oficii unde să pot fi zărite alimente sănătaose precum iaurtul. Noi ne înconjurăm la  birou de gustări grase. Iar combinaţia dintre lipsa de mişcare şi diferitele produse de panificaţie şi patiserie este cel mai de temut duşman, inclusiv pentru talie.

•       Crudităţile mâncate la timpul nepotrivit. În general, nutriţioniştii recomandă consumul de crudităţi. Dar, poate ţi s-a întâmplat şi ţie să te simţi balonată, după ce ai mâncat o salată şi ţi-a venit ideea de a mai consuma şi un fruct crud. Pentru a evita balonarea, în acest caz, ar mai fi indicat să mănânci după o salată un iaurt, un măr copt  sau să bei un compot.

Lichidele te ajută să elimini grăsimea!

Consumul de lichide este vital pentru un organism sănătos. Acest lucru se referă şi la o siluetă frumoasă.  Consumă lichide de diverse consistenţe, fie că este vorba de apă, suc natural sau ceaiuri. Doar că trebuie să fii atentă, ca sucurile şi ceauirile să nu aibă un conţinut ridicat de zahăr. De asemenea bea cât mai multă apă plată. Cea minerală poate produce o senzaţie de disconfort şi chiar duce la balonare.

Dacă eşti amatoare de sucuri naturale, prepară-le acasă. Acest lcuru îţi lasă mână liberă la capitolul combinaţii de fructe. Important este ca acestea să fie poroaspete şi fără componenţi chimici.

Elimină din consumul tău zilnic

sau redu cât poţi de mult consumul băuturilor carbogazoase, guma de mestecat, cafeaua, ţigarile şi alcoolul.

Iar dacă îţi doreşti rezultate cu adevărat spectaculoase, atunci combină sfaturile de mai sus cu antrenamentele de shaping – talia ta va arăta absolut fantastic.

Text: Daniela David

Sezonul II “Slăbește sănătos” – primele rezultate!
Articolul anterior
O primăvară fără pete!
Articolul următor
Alte articole interesante